FC-angriber: Vi overgiver os ikke

Anders Holvad og FC Fredericia får søndag besøg af HB Køge. En sejr sender efter Holvads vurdering FC Fredericia tilbage i topstriden. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

FC-angriber: Vi overgiver os ikke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den dårlige stime skal brydes, og sker det, når FC Fredericia søndag får besøg af HB Køge, er fredericianerne atter fuldt med i topkampen, mener Anders Holvad.

Fredericia: To nederlag og et grimt kryds.

Sådan lyder Anders Holvads karakteristik af FC Fredericias seneste tre resultater.

Nederlagene kom mod Fremad Amager (ude) og Lyngby (hjemme), mens det grimme kryds faldt for en uges tid siden i Helsingør.

- Vi var vel tilfredse med uafgjort i Helsingør, siger Anders Holvad.

Årsagen var, at et nederlag reducerede afstanden til nedrykningsstregen fra 10 til syv point, og det ønskede ingen.

- Det spøgelse er væk, og nu handler det bare om at slippe tøjlerne, mener Anders Holvad.

Det meste af sæsonen har FC Fredericia kigget den anden vej i tabellen, op. I øjeblikket er afstanden til top-3 syv point med syv runder igen.

- Det ser ikke så godt ud som tidligere på foråret, men samtidig er der ingen grund til at give op - slet ikke, mener Anders Holvad og fortsætter:

- Vinder vi over HB Køge, er vi med igen.

Vi har gjort det godt mod de gode i rækken. Vi har måske ikke altid fået det resultat, vi ønskede, men vi har altid spillet gode kampe mod de andre gode hold.
Anders Holvad, FC Fredericia-angriber

Der venter topkampe på stribe

HB Køge gæster søndag Monjasa Park i Fredericia, og hjemmesejr reducerer sandsynligvis afstanden til 1. divisions top, da der samme dag spilles topkamp i Viborg, hvor hjemmeholdet tager mod sæsonens store overraskelse Næstved.

- Det er fordelen ved en bred top. Der er hele tiden tophold, som sætter point til, siger Anders Holvad.

Og det har FC Fredericia i sin nuværende situation brug for, selvom fredericianerne i løbet af den næste snes dage møder topholdene på stribe.

Efter opgøret mod HB Køge skal FC Fredericia en tur til Næstved, og derefter gælder det Silkeborg hjemme og Viborg ude.

- Vi har gjort det godt mod de gode i rækken. Vi har måske ikke altid fået det resultat, vi ønskede, men vi har altid spillet gode kampe mod de andre gode hold, siger Anders Holvad.

FC Fredericia er tvunget til rokeringer på holdet til HB Køge-kampen, da et par stykker sidder i karantæne. Andreas Oggesen og Dennis Høegh må begge grundet karantæne kigge på mod sjællænderne, men til gengæld er anfører Christian Ege tilbage, efter han afsonede karantæne, da FC Fredericia mødte FC Helsingør.

FC-angriber: Vi overgiver os ikke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce