FHK-kæmpe skal styrke klubbens talentafdeling

Mads Kiib er ansat som ny talentmand i FHK. Han skal forsøge at løfte klubbens ungdomsafdeling på kvindesiden. Arkivfoto

FHK-kæmpe skal styrke klubbens talentafdeling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mads Kiib skal forsøge at løfte Fredericia HK's talenter på pigesiden. Han er ansat i en todelt rolle som træner og talentansvarlig.

Fredericia: Torsdag rykkede Fredericia HK's kvinder ned i 2. division, og fredag svarede klubben igen med en plan, der skal løfte kvindeafdelingens talenter.

Den tidligere Fredericia HK-spiller Mads Kiib er ansat som træner og talentansvarlig for klubbens U15 og U17 piger. Tidligere har Mads Kiib trænet andethold på herresenior siden og har stået i spidsen for U16- og U18-drengene. I de seneste sæsoner har han trænet Kolding HK's førstehold, som i denne sæson spiller i 2. division.

- Jeg hjalp Nicolai Lyngaa sidste år med U12-pigerne. Min datter, Andrea, spiller stadig på holdet, og det er dem, der nu er blevet årgangen ældre. Det tiltaler mig at skulle være med til at udvikle fremtidens talenter, siger Mads Kiib i en pressemeddelelse.

- Da muligheden bød sig med FHK, var jeg ikke sen til at sige ja. Det er en klub, som jeg har spillet for i mange år, og det er en klub, som betyder meget for mig, siger Mads Kiib.

Et godt miljø

Hans fornemmeste opgave bliver at skabe et godt træningsmiljø.

- Der skal niveautrænes så den enkelte spiller hele tiden bliver udfordret på højeste niveau. Der vil komme øget fokus på den fysiske træning samt tilknytning af målmandstræner og sundhedsstab, så vi kan tilbyde de bedste rammer og forudsætninger for vores spillere. Det er planen, at det skal udvikles videre ned til U11 og U13 i de kommende år, siger bestyrelsesmedlem i Fredericia Håndboldklub, Thomas Renneberg-Larsen.

- Mads er en rigtig kompetent træner. Det har vi selv tidligere oplevet, og i de seneste sæsoner har han prøvet sig selv af som træner Kolding HK's førstehold og det har givet ham en endnu bedre ballast. Samtidig er det glædeligt, at Mads har spillet et hav af førsteholdskampe for FHK, og derfor har klubben inde under huden, siger Thomas Renneberg-Larsen.

FHK-kæmpe skal styrke klubbens talentafdeling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce