FHK-målmand: Vi må forvente mere af hinanden

Målmand Jimmi Andersen stod en god kamp og var en vigtig faktor, da Fredericia HK hjemme slog Høj. Foto: Peter Leth-Larsen

FHK-målmand: Vi må forvente mere af hinanden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FHK-målmand Jimmi Andersen mente, at Høj scorede syv-otte mål for mange.

Fredericia: Jimmi Andersen glædede sig over de to point, Fredericia HK snuppede hjemme mod Høj, men han så en kamp, hvor der afgjort er plads til forbedringer i forhold til fortsættelsen.

- Vi er glade for de to point, men vi bør forvente mere af hinanden end det, vi viste, sagde Jimmi Andersen efter opgøret, som FHK vandt med 33-30 efter pauseføring på 16-14.

FHK-målmanden kaldte kampen rodet og én, FHK-mandskabet burde lukke noget tidligere, end det var tilfældet.

- I anden halvleg havde vi godt styr på dem, men Høj scorede syv-otte mål for mange. Det er et hold, som ikke bør score flere end 22-23 mål mod os, og kunne vi have holdt dem på det, var kampen afgjort meget tidligt, sagde han.

Trods de tætte cifre opstod der dog aldrig reel spænding om udfaldet.

Tog selv for lidt

Når modstanderen scorer syv-otte mål for mange falder noget af det ofte tilbage på målmanden, og Jimmi Andersen, som tilskuerne kårede til bedste FHK-spiller, var da heller ikke tilfreds med sin egen indsats.

- Specielt i anden halvleg tog Høj-spillerne de skud, vi gerne ville have dem til, og så må der ikke gå så mange ind, sagde han.

Men samtidig kan det ifølge Jimmi Andersen på det her tidspunkt af sæsonen være ligegyldigt, om der vindes med ét, to, tre eller endnu flere mål.

- Vinder vi de sidste fire kampe med ét mål, så er jeg tilfreds, sagde han med et smil.

Gør FHK det, rykker klubben op i ligaen, og mindre kan gøre det, da FHK tre point foran nærmeste rival TM Tønder på andenpladsen.

FHK-målmand: Vi må forvente mere af hinanden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce