Her rykker FHK op: Alt peger på en kæmpe fest i Thansen Arena

Fredericia HK kan godt gøre klar til en kæmpe fest. Hvis alt går som præsten prædiker, kommer oprykningen 24. marts på hjemmebane. Foto: Peter Leth-Larsen

Her rykker FHK op: Alt peger på en kæmpe fest i Thansen Arena

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvis kampene følger logikken, venter der Fredericia HK en kæmpe oprykningsfest på hjemmebane søndag den 24. marts mod Frederikshavn. Tønder er ikke i forfatning til at gøre rent bord i de sidste kampe.

Fredericia: Hvornår rykker Fredericia HK egentlig op?

Det spørgsmål stiller mange nok sig selv i denne tid. Klubben indgår ikke i den slags overvejelser - det hedder en kamp ad gangen i hvert fald officielt.

Men meget tyder på, at tidspunktet for oprykningen bliver søndag den 24. marts klokken 14.00. Medmindre man selvfølgelig vælger at flytte opgøret til om lørdagen, så spillerne kan feste igennem.

Tønder ligner nemlig ikke et mandskab, der kan vinde på udebane over Sydhavsøerne. Søndag havde sønderjyderne, der også er FHK's eneste konkurrent i toppen, den første store opgave efter nederlaget til netop FHK, og her fik Tønder en lærestreg af Skive, endda i egen hule. 32-25 vandt Skive med, og Tønder ligner slet ikke et mandskab, som kan stå imod i den stride modvind, der venter når Sydhavsøerne tager imod i Maribo.

Tre af Tønders allerbedste spillere rejser væk, når sæsonen er omme. En væsentlig mental faktor, når det for alvor spidser til.

I Maribo tabte FHK med 10 mål. Og Sydhavsøerne har fortsat mulighed for at nå tredjepladsen, mens Tønder ligger ret komfortabelt på sin andenplads og ikke vil komme ud med samme vildskab, som de vanskelige værter.

Et nederlag til Tønder, og en sejr til FHK over Odense samme weekend, og så kan FHK rykke op i egen hule med en sejr eller uafgjort over bundholdet Frederikshavn.

I en propfyldt hal. Et perfekt scenarie.

Slutprogrammet for FHK og Tønder
FHK's resterende kampe:Fre 15. marts 19.30: HC Odense (Nummer 12)-FHKSøn 24. marts 14.00: FHK-Frederikshavn (Nummer 11)Lør 30. marts 14.00: Ajax København (Nummer fem)-FHKLør 6. april 16.00: FHK-Køge Håndbold (Nummer 14)

Tønders resterende kampe:

Søn 17. marts 15.00: Sydhavsøerne (Nummer fire)-TønderSøn 24. marts 15.00: Tønder-HØJ Elite (Nummer syv)Søn 31. marts 14.00: HC Odense (Nummer 12)-TønderLør 6. april 16.00: Tønder-Frederikshavn (Nummer 11)

Et let program

Hvis både FHK og Tønder vinder sine resterende kampe, kan FHK sikre sig oprykningen i udebanekampen mod Ajax København lørdag den 30. marts. Men det ville godt nok være rart at have klappet den af inden for FHK, da Ajax, med ret stor afstand, er det vanskeligste tilbageværende hold for FHK at møde.

De resterende modstandere, Køge, Odense og Frederikshavn hører alle til i bunden af rækken. Dem skal FHK vinde over. Tønder, derimod, har både Sydhavsøerne og HØJ tilbage. De FHK-tilhængere, der har været vidne til de seneste par opgør, FHK har spillet mod netop de to modstandere, vil kunne nikke genkendende til, at de ikke er nogen let forhindring at springe hen over.

FHK rykker op. Det eneste spørgsmål er, hvornår det sker. Men det er en rigtig god idé at sætte kryds i kalenderen den 24. marts klokken 14.00.

Her rykker FHK op: Alt peger på en kæmpe fest i Thansen Arena

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce