Jonas Borring efterlyser kynisme

Jonas Borring og resten af AC-truppen skal bruge de kommende dage på at ryste striben af nederlag af sig, så blikket kan rettes mod Brøndby, der venter på søndag. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Jonas Borring efterlyser kynisme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bo Henriksen er god til at sætte os op, men han kan ikke spille kampene for os, så vi må hjem og kigge os selv i spejlet, siger kantspilleren.

Randers: Jonas Borring var en del af det AC Horsens-mandskab, som tabte med 2-0 til Randers FC, og som nu står til at få et skidt udgangspunkt i det kommende nedrykningsspil.

Først skal sidste runde i grundspillet klares i form af en hjemmekamp mod Brøndby.

- Vi spillede egentlig fint nok i perioder mod Randers, men kynisme mangler. Vi skal ville det noget mere, sagde Jonas Borring.

Han opfordrede til selvransagelse i truppen.

- Vi skal være skuffede, og vi må erkende, at vi ikke har præsteret godt nok. Nu handler det om at få det vendt. Nu ved vi, at vi bliver en del af nedrykningskampen, sagde Jonas Borring.

- Bo Henriksen er god til at sætte os op, men han kan ikke spille kampene. Det er os 11 inde på banen, der har det ansvar, så vi må hjem og kigge os selv i spejlet, så vi kan få vendt udviklingen, sagde kantspilleren.

Der er blevet peget på, at fraværet af Hallur Hansson har betydet meget for AC's offensiv.

- Han er en vigtig spiller, men alle i vores trup kan erstattes. Det handler mere om, at vi har manglet noget energi og så kynismen i vores spil, sagde Jonas Borring.

Samme opfattelse havde anfører Mathias Nielsen.

- Vi har ikke haft meget medgang på det seneste. Det begyndte med udvisningen i kampen mod OB, men vi skal nok få det vendt. Vi har været gode til løbende at få point, sagde Mathias Nielsen.

AC Horsens har tabt de tre seneste kampe. Indtil da havde AC Horsens ikke præsteret at ramme det samme resultat to kampe i træk, og dermed har pointhøsten også været kontinuerlig indtil de tre seneste opgør.

Jonas Borring efterlyser kynisme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce