Jonas Dal: Jeg er stolt af, at vi holder nullet

Jonas Dal så ikke godt spil mod Helsingør, men FC Fredericia holdt nullet, og det var han tilfreds med. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Jonas Dal: Jeg er stolt af, at vi holder nullet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Fredericia leverede ingen god indsats i Helsingør, men klubben holdt nullet, og det fik cheftræner Jonas Dal til at glæde sig - selvom han ikke så det spil, han gerne ville.

Helsingør: FC Fredericia trængte til at holde nullet efter fire kampe i træk med indkasserede mål. Og det lykkedes, med nød og næppe i Helsingør. Det var cheftræner Jonas Dal godt tilfreds med.

- Jeg er stolt af, at vi holder hullet, og at vi ikke tillader dem at spille bolden ind igennem os. Det er bunden i den kage, som vi skal bygge. I dag viser vi, at vi kan holde nullet i 93,5 minutter - selvom det måske var lidt heldigt, sagde Jonas Dal.

Sidstnævnte bemærkning er afgørende for som djævelens advokat må man anføre, at FC Fredericia var decideret heldig med at slippe fra Helsingør uden nederlag. Hjemmeholdet misbrugte straffe og brændte tre kæmpe chancer mere.

- Men vi holdt nullet, og så gider jeg ikke stå og ærgre mig over, at de skaber chancer, sagde Jonas Dal.

Spillet på dagen var dog ikke ligefrem nogen skøn oplevelse.

- Vi skabte så lidt. Men vi må også erkende, at der er nogle stykker, som bare ikke rammer dagen. Mathias Gertsen kommer ind og skal bruge fem minutter på at skabe en halvstor chance. Det siger alt, fortalte Jonas Dal.

Ros til Alexander Nybo. Han vinder et point til os i dag.
Jonas Dal, cheftræner, FC Fredericia

Systemskifte

Han spillede med en 3-4-3. Og var meget klar i de overvejelser, der lå til grund for systemskiftet.

- Christian Ege var ude med karantæne, så vi begyndte at kigge på, hvem der kunne erstatte ham. Havde vi ikke tabt de seneste kampe, havde vi skullet spille offensivt med Baidoo. Men så kiggede vi i stedet på, om vi skulle starte med tre stoppere og Mads Eriksen som ham, der driver bolden frem, sagde Jonas Dal.

Denne løsning blev enden på det, men FC Fredericia skabte intet offensivt. Samtidig blev der jo ikke ligefrem lukket af nede bagi. Spørgsmålet er, om Jonas Dal i fremtiden kører samme formation.

- Jeg er glad for, at vi har prøvet det. Men det afhænger af modstanderen, sagde cheftræneren.

FC spiller igen på søndag hjemme mod HB Køge.

Jonas Dal: Jeg er stolt af, at vi holder nullet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce