Kragh er tæt på endnu en DM-titel

Ib Kragh er snublende nær endnu et dansk mesterskab efter sejr i femte afdeling af rally-DM. Arkivfoto: Morten Pape

Kragh er tæt på endnu en DM-titel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ib Kragh fra Juelsminde er snublende nær endnu en DM-titel, efter at den erfarne rallykører vandt næstsidste afdeling af rally-DM og lagde afstand til konkurrenterne.

Ikast: Ib Kragh fra Juelsminde er ganske tæt på at genvinde titlen som dansk mester i rally.

Det står klart, efter at den rutinerede kører lørdag vandt et regnfyldt Rally Midtjylland, som er den næstsidste afdeling af det danske mesterskab. Ib Kragh vandt med suveræne 27,5 sekunder ned til nummer to, Steen Andersen. Inden løbet var Ib Kragh ét point foran konkurrenterne i mesterskabsræset.

Nu er han 18 point foran.

- Jeg kan kun være tilfreds med vores indsats. Jeg er normalt ikke glad for at køre i regnvejr, for det er bare ikke min livret, men det gik rigtig godt. Vi havde fået lavet nogle gode noter, fik et godt flow i bilen, og så fik teamet gjort en perfekt indsats med at stille bilen ind til regn. Bilen var dejlig at køre i, siger Ib Kragh.

Der er ét løb tilbage, som køres på Als den 13. oktober. I det skal Ib Kragh først og fremmest sørge for at forsvare sin stilling, men der skal gå meget galt, hvis han skal tabet titlen.

Som altid var Heino Meyer fra Horsens også godt kørende, og han endte på en samlet sjetteplads i sin Volvo 242 Turbo. Også Jesper Bisted fra Oens havde et godt løb. Han kom en på en samlet ottendeplads.

Kragh er tæt på endnu en DM-titel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce