Stolt Jonas Dal: Det er dejligt, at vi ikke går i panik

Jonas Dal var stolt af sine spillere efter sejren over FC Helsingør. Han mener, at udsvingene i præstationerne bliver mindre. Foto: Peter Leth-Larsen

Stolt Jonas Dal: Det er dejligt, at vi ikke går i panik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Fredericias cheftræner Jonas Dal havde en hovedopgave, da han kom til klubben: At eliminere de store udsving i præstationerne. Han mener, at man er godt på vej efter sejren mod FC Helsingør.

Fredericia: Jonas Dal var fuld af lovprisning efter 1-0-sejren over FC Helsingør.

- Jeg er stolt af spillerne, fordi de på intet tidspunkt går i panik. Der er situationer, hvor tingene ikke flasker sig for os, og det går hele tiden op og ned i en fodboldkamp. Men spillerne bevarer roen hele vejen igennem, sagde cheftræneren.

FC Fredericia er nærmest kendt for sine udsving, og det havde været en FC-classic at slide sig tilbage og få et flot point i forårsåbneren i Køge for så at tabe hjemme mod bundholdet Helsingør. Men det skete ikke.

- Da jeg kom til, sagde jeg, at jeg gerne ville gøre vores udsving mindre. Vi slipper ikke for udsving, hverken i løbet af en kamp eller fra kamp til kamp, men kurven er blevet mere flad nu. Og det glæder mig virkelig, sagde Jonas Dal og tegnede to kurver i luften:

En med store sving og en med små.

Han var godt klar over, at kampen ikke var fantastisk, men:

- At stå og snakke om det er som at finde hullerne i osten. Vi kan gøre ting bedre: Jeg savnede kvalitet i indlæggene og i løbene inde i feltet. Men vi formåede at spille i rummet mellem deres yderste stopper og deres wingback. Det gjorde vi rigtig godt, sagde han.

Han har været syg og har haft svært ved at ryste det af sig hele ugen. Han har været til stede, men det har været med matte øjne, og det har været en sløj uge, hvor han har måttet kæmpe sig igennem. Han er en kanon dygtig spiller, og han kommer til at spille for os. Men først skal han slå de andre af - de gør det jo godt.
Jonas Dal om Sonni Nattestad, som end ikke var på bænken

Hvor var Sonni Nattestad?

Han indledte kampen med Sebastian Buch som spydspids.

- Vi så, hvor godt han gjorde det i Køge. Han er en spiller, som hele tiden gerne vil true med sine løb, og det var derfor, vi bragte ham her. Det er slet ikke utænkeligt, at vi gør det igen, sagde cheftræneren.

En, der til gengæld ikke var til stede, var stopper Sonni Nattestad. Det var der en naturlig grund til.

- Han har været syg og har haft svært ved at ryste det af sig hele ugen. Han har været til stede, men det har været med matte øjne, og det har været en sløj uge, hvor han har måttet kæmpe sig igennem. Han er en kanon dygtig spiller, og han kommer til at spille for os. Men først skal han slå de andre af - de gør det jo godt, sagde Jonas Dal.

Han ser, ligesom sine spillere, frem til den store kamp mod Silkeborg på søndag. En direkte duel om første/andenpladsen.

- Alle kampe er vigtige i den her række. Men det bliver selvfølgelig sjovt. Og jeg tror på mine spillere, selvom der bliver tryk på. Den udstråling, de har i forhold til at hjælpe hinanden på banen, gør mig tryg, sagde Jonas Dal.

Stolt Jonas Dal: Det er dejligt, at vi ikke går i panik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce