Tidligere profil træner med i AC Horsens

Jonas Gemmer har tidligere spillet i AC Horsens. Nu genoptræner han i klubben oven på en korsbåndsskade. Foto: Henning Bagger/Scanpix

Tidligere profil træner med i AC Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jonas Gemmer, der er stoppet i Fremad Amager, prøver at få gang i karrieren efter en korsbåndsskade

Odense: AC Horsens havde en gammel kending med, da holdet tabte med 2-1 til OB i reserveligaen. Jonas Gemmer spillede de første 45 minutter.

Tilbage i sæsonen 2016/2017 var han med til at sikre AC Horsens en ny sæson i Superligaen. Han scorede blandt andet i den afgørende playoff-kamp mod Vendsyssel, men på det tidspunkt havde midtbanespilleren allerede besluttet at skifte til Fremad Amager, så det blev ikke til flere superligakampe for AC Horsens.

23-årige Gemmer fik den forgangne sæson ødelagt af en korsbåndsskade, og derfor blev han enig med Fremad Amager om at ophæve kontrakten.

- Han vil gerne holde sig i gang hos os. Han spillede godt, da han forlod os. Vi er ikke så mange spillere i øjeblikket, så det er en god løsning for begge parter, siger AC Horsens' assisterende manager Mads Lyng.

OB-AC Horsens 2-1 (1-0)
Reserveligaen, pulje 2Mål: 1-0 (40.), 1-1 Sebastian Avanzini (60./straffe), 2-1 (85.).

AC Horsens: Matej Delac, Sebastian Avanzini, Erhan Masovic, James Gomez, Thomas Kortegaard (Frederik Jørgensen 67.), Jacob Dyrborg Linnet, Peter Therkildsen (William Førby 60.), Mathias Madsen (David Kruse 46.), Jonas Gemmer (Jacob Kongsmark 46.), Matthias Præst, Mikkel Qvist (Mark Asp 46.).

Fine takter af Gomez

AC Horsens benyttede også reserveholdskampen til at se 17-årige James Gomez an en sidste gang. Han har trænet med i AC Horsens i en periode, og oven på en skidt indledning i reserveholdskampen mod Sønderjyske, har det set lovende ud.

- Han skulle lige finde ud af, hvordan vi spiller fodbold i Danmark, og det har set bedre og bedre ud fra træning til træning. Han rejser hjem på onsdag, og så må vi se, om vi skal se mere til hinanden, siger Mads Lyng.

James Gomez udgjorde midterforsvaret sammen med Erhan Masovic.

- De spillede solidt, siger Mads Lyng.

AC Horsens kom bagud efter 40 minutters spil, da OB udnyttede en ripost til at komme på 1-0. Efter 60 minutter fremtvang Mark Asp straffespark, og det udnyttede Sebastian Avanzini til at udligne til 1-1.

Fem minutter før slutfløjtet faldt det fynske sejrsmål. En afslutning blev rettet af, og gik tilfældigt via Erhan Masovic i mål til 2-1.

- Det var en ærgerlig slutning på kampen. Vi leverede en fin præstation. Mark Asp spillede blandt andre en flot anden halvleg, siger Mads Lyng.

Tidligere profil træner med i AC Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce