VB siger farvel til endnu én af sine egne

Casper Bruun fik en kamp på VB?s bedste hold.arkivfoto: angelina owino

VB siger farvel til endnu én af sine egne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

fodbold - Vejle Boldklub har denne mandag sagt farvel til to af sine egne.

Først blev Ole Bisp Rasmussens kontrakt ophævet, og det samme gør sig nu gældende for Casper Bruun. Ole Bisp Rasmussens aftale er ophævet et halvt år før udløb, mens Casper Bruun ifølge Folkebladets oplysninger fortsætter karrieren i Litauen.

Begge spillere har fået deres fodboldopdragelse i Nørreskoven og spillede med på klubbens ligahold i ungdomsrækkerne.

Ole Bisp Rasmussen, 20 år, debuterede for VB's førsteholdet i foråret 2014. Han nåede 38 kampe og scorede to gange. Det seneste halve år har Ole Bisp Rasmussen døjet en del med skader og spillede med i otte af efterårets kampe.

- Jeg er pt. skadet og har de seneste år døjet med forskellige småskader. En vigtig del af at blive helt skadesfri er også at lytte til sin krop. Det kan være svært, når man er en del af et konkurrencepræget miljø, og man ønsker at være på træningsbanen hver dag. Derfor ønsker jeg at ophæve kontrakten og finde tilbage til den fysiske forfatning, som elitefodbold kræver. Jeg er på ingen måde færdig med fodbold, men jeg ønsker at få tid til at kunne genopbygge mig selv fysisk, siger Ole Bisp Rasmussen ifølge en VB's hjemmeside.

19-årige Casper Bruun rykkede i sommer op som senior og fik en aftale frem til sommeren 2017. Han nåede én kamp på klubbens bedste hold, og den fik han i august, da VB mødte serieholdet Tjæreborg i DBU Pokalen.

Hverken Ole Bisp Rasmussen eller Casper Bruun spillede med, da VB mandag eftermiddag mødte Esbjerg og tabte med 4-2.

VB siger farvel til endnu én af sine egne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce