Three Billboards Outside Ebbing, Missouri


Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

UHD: "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri" var en af de bedste film i 2017, og selv om den ikke fik en Oscar for årets bedste film, så vandt Frances McDormand Oscaren fortjent for bedste kvindelige hovedrolle, mens Sam Rockwell slog Woody Harrelson og vandt Oscaren for bedste birolle. Man kan med andre ord tillade sig at have høje forventninger, når skiven ryger i afspilleren, og de forventninger vil blive indfriet.

"Three Billboards" fortæller den medrivende historie om en mors kamp mod de lokale myndigheder, der efter syv måneder ikke har anholdt nogen for mordet på og voldtægten af hendes datter.

Frances McDormand leverer sit livs præstation som Mildred, der erklærer krig mod den lokale sherif, Willoughby (Woody Harrelson), og dermed også hans loyale, racistiske betjent Dixon (Sam Rockwell).

Alle tre karakterer er "larger than life", hvilket deres handlinger og dialogen imellem dem bærer præg af - og det er filmens eneste svaghed. Du er nemlig aldrig i tvivl om, at det er en film, du sidder og ser - men hvilken film. Den er velskrevet, skuespillet river benene væk under dig, og der bliver aldrig leflet for publikum i en historie, der er lige så kompromisløs som Mildred selv.

Se den - og se den så en gang til.

Lige så fantastisk, selve filmen er, lige så ordinært er lyd og billede i "Three Billboards".

Filmen er selvfølgelig bedre på UHD end på Blu-ray på begge områder, men det skyldes først og fremmest HDR-farverne og kontrastforholdet, ikke den generelle detaljegrad eller skarphed.

På lydsiden må man "nøjes" med DTS Master, og dialogen kunne stå skarpere i enkelte scener. "Three Billboards" er et drama, og det er ikke billede og lyd, der er i fokus, men alligevel sidder man med følelsen af, at der kunne være gjort mere ud af den del.

Ekstra-materialet, som er på den medfølgende Blu-ray, er gavmildt. Der er en gennemarbejdet dokumentar, der går bag om hele tilblivelsen af filmen, samt den Oscar-vindende kort-film "Six Shooter" fra 2004.

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce