Vejlensere etablerer Danmarks største FIFA-liga

Tricked eSport har gamerhus i lokaler på Gl. Kongevej, hvor de onsdag præsenterede en landsdækkende FIFA-liga og en ny hovedsponsor. privatfoto

Vejlensere etablerer Danmarks største FIFA-liga

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

vejle - Tricked eSport blev for alvor kendte udenfor eSport-miljøet, da finansmand Lars Seier Christensen sidste år investerede i holdet og knyttede Bjarne Riis til projektet.

Tricked eSport, der holder til i Vejle, er Danmarks største eSports-organisation og deltager i turneringer med spil som Counter Strike, League of Legends, Call of Duty og fodboldspillet FIFA.

Holdet har blandt andet vundet to verdensmesterskaber i FIFA, og nu lancerer vejlenserne Danmarks største FIFA liga nogensinde.

Ligaen, der har en præmiesum på 100.000 kroner, afvikles som en landsdækkende turnering, hvor der kæmpes i computerspillet FIFA 17.

Lang vej til finale

Præmiemæssigt kommer turnering til at ligge på niveau med det uofficielle FIFA-verdensmesterskab i Paris, og deltagerne vil spille med hold, der afspejler den bedste danske fodboldrække. Via først online kvalifikationer og siden en række offline landsdelsfinaler vil deltagerne blive fundet til den nationale finale.

Ligaen etableres i samarbejde med Vejle-holdets nye hovedsponsor Wao, som holdet præsenterede på hjemmebanen i Vejle onsdag eftermiddag.

International elite

- Det har stor værdi for os som fiberbredbåndsudbyder at sponsorere en professionel eSport-organisation og samtidig skabe en FIFA-liga, som kan appellere bredt. Det er efterhånden hævet over enhver tvivl, at de danske eSport-atleter befinder sig i den internationale elite. Miljøet udvikler sig konstant, men det kræver, at der er nogen, som gør det muligt for nye talenter. Det vil vi gerne bakke op om, siger Jørgen Stensgaard, administrerende direktør i Waoo, i en pressemeddelelse.

Skal være førende

Sponsoratet løber i første omgang til udgangen af 2017, og får i første omgang den betydning, at Tricked eSports lokaler på Gl. Kongevej i Vejle nu har fået navnet

Waoo House of eSport og bliver udstyret med sponsorens fiber og nye "smart wifi".

Hvor stort et økonomisk sponsorat der er tale om, er dog ikke noget parterne løfter sløret for.

- Vores målsætning er at blive et af de førende hold i Europa, og vejen til at opnå dette kræver både viden og materiel opbakning, hvilket vi får gennem denne aftale, siger Morten Høj Jensen, sportschef i Tricked eSport.

Den nye FIFA-liga går i luften samtidig med Superligaens forårsstart, og den kan følges på waoofifaliga.tricked.dk

Vejlensere etablerer Danmarks største FIFA-liga

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce