Gå på powershopping i Spektrum: Nye tilbud hver time

I weekenden 15. og 16. september kan du gå på tilbudsjagt i Spektrum Vejle. Arkivfoto

Gå på powershopping i Spektrum: Nye tilbud hver time

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I den kommende weekend står udstillerne på 125 stande klar til at præsentere deres varer i DGI Huset.

Vejle: Det begyndte som en sjov idé i en lade udenfor Kolding. Siden voksede ællingen sig stor, og i dag 14 år senere er Shopping Bazar et velkendt messe-koncept i byerne Fredericia, Kolding og Vejle. Næste år runder antallet af livsstils- og shoppingmesserne hundrede.

Den kommende weekend står udstillerne på 125 stande igen klar i Vejle. Indehaver af Shopping Bazar, Dorthe Kildal Johannsen, ser frem til en velbesøgt messe, som hun beskriver som et "overflødighedshorn med tusindvis af kendte mærkevarer til bazarpriser".

- Vejle har været en del af Shopping Bazar alle årene. Jeg havde dog en periode i 2013, hvor jeg sprang over. Jeg gik simpelhen ned med stress, og trak derfor stikket ud. Jeg fandt ud af, at antallet af messer var i overkanten; tidligere arrangerede jeg også messer i Odense, Esbjerg og Silkeborg. I dag er det kun i Vejle, Kolding og Fredericia, fortæller Dorthe Kildal Johannsen.

Det er håndplukkede udstillere, der vil forkæle kunderne med noget, jeg selv synes er fedt.
Dorthe Kildal Johannsen
- Varerne er med årene blevet bedre, og udstillerne gør sig virkelig umage, lyder det fra Dorthe Kildal Johannsen. Arkivfoto: Lars Saugbjerg
- Varerne er med årene blevet bedre, og udstillerne gør sig virkelig umage, lyder det fra Dorthe Kildal Johannsen. Arkivfoto: Lars Saugbjerg

Gratis

Shopping Bazar i Vejle er mindre end messen i Fredericia, hvor der to gange om året er 225 stande på plads.

- Men standarden i Vejle er til gengæld meget høj. Varerne er med årene blevet bedre, og udstillerne gør sig virkelig umage, for kunderne er forvænte, lyder det fra Dorthe Kildal Johannsen.

Der er gratis entre hele weekenden.

- Sådan har det ikke altid været. Men jeg vil naturligvis gerne sikre mig, at udstillerne har et godt salg. Og fri entre er lig med mange besøgende. Samtidig har kunderne jo spurgt: Hvorfor skal vi betale for at komme ind at shoppe? Jeg må erkende, at betaling er et levn fra gamle dage, hvor adgang til en messe altid kostede penge, siger hun.

Timesalg

Først til mølle og spidse albuer er altid godt, når man er på tilbudsjagt. På Shopping Bazar behøver man dog ikke nødvendigvis at stå tidligt op. Det sørger de såkaldte timesalg for.

- Hele weekenden igennem vil der være forskellige tilbud på standene. Hver time noget nyt, fortæller Dorthe Kildal Johannsen.

- For mig handler det om at præsentere de bedste butikker, designere, internetshops, fødevareproducenter og så videre. Håndplukkede udstillere, der vil forkæle kunderne med noget, jeg selv synes er fedt, tilføjer hun.

Velgørenhed

Dorthe Kildal Johannsen kender mange af udstillerne personligt, da de har været en del af hendes liv gennem årene.

- Jeg elsker det, jeg laver. Shopping Bazar er blevet en vigtig del af mit liv, og som forretningskvinde har jeg ikke glemt de bløde værdier. I tidens løb er velgørenhed også blevet en del af konceptets DNA, fortæller hun, der blandt andet har indsamlet penge til børneafdelingen på Kolding Sygehus, hospitalsklovnene, Kolding Julemærkehjem og julegaver til indlagte børn.

Velgørenhedsarbejdet fortsætter, og selvom Dorthe Kildal Johannsen ikke har tabt fokus på Shopping Bizar, er det ikke længere hendes primære job.

- Tre dage om ugen er jeg ansat på Bryggeriet Vestfyen, hvor jeg blandt andet arbejder med markedsføring, events og messer i ind- og udland, fortæller hun.

Den travle kvinde kører også et samarbejde med Jim Lyngvild, hvor hun arrangerer vikingemarked og julemarked for den kendte designer og iværksætter.

Gå på powershopping i Spektrum: Nye tilbud hver time

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce