Seks indstillet til frivilligpris

Sidste års vinder af frivilligprisen, Ruth Pedersen, og de to udvalgsformænd for hhv. Voksen- og Seniorudvalget, Gitte Frederiksen og og Holger Gorm Petersen. Privatfoto

Seks indstillet til frivilligpris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Igen i år er der stor frivilligfest for de mange ildsjæle på det sociale område i Vejle. Og en hel særlig frivillig ildsjæl vil få overrakt årets frivilligpris 2017. Begge dele sker den 29. september i Bygningen i Vejle.

Vejle Kommune: Alle foreninger på det frivillige, sociale område i Vejle Kommune, der har søgt eller modtager kommunalt tilskud, er inviteret til frivilligfest som belønning for deres store arbejde.  I løbet af august kunne vejlenserne indstille ildsjæle på det frivillige, sociale område til frivilligprisen, som vil blive uddelt til festen. Seks nominerede kæmper om prisen: 

 

 

De seks nominerede

Susanne Clausen, formand for Broen Vejle, har gennem en lang årrække givet børn, der af økonomiske årsager har svært ved at deltage i foreningslivet, mulighed for at gå til sport, spejder eller lignende i form af kontingentbetaling eller støtte til køb af sportsudstyr.

Grethe Møller repræsenterer Højagers Vennekreds, og det har hun gjort siden 1984, hvor hun har været aktivt medlem af forskellige arbejdsgrupper i foreningen, bl.a. strikkeklub, banko, ud at gå-ture, loppemarked med videre. Knud Hørlyck er fra Foreningernes Hus Vejle, og han har en stor del af æren for, at Foreningernes Hus Vejle lykkedes. Desuden går han altid forrest og giver en hjælpende hånd, hvor det er nødvendigt - både som formand i bestyrelsen, hvor beslutningerne træffes, og som handymand, når der skal ordnes praktiske opgaver.

Gurli Lyskjær, Kirsten Glassow Nielsen og Bodil Nielsen, kontaktpersoner for flygtninge i Give-området. De er indstillet for deres arbejde med at få flygtninge ud i foreningslivet, og at hjælpe dem med kontakten til det offentlige. De yder også lektie- og danskhjælp og har lavet en cafe, hvor flygtninge kan mødes og møde danskere.

Jytte Nielsen kommer fra foreningen "Ældre hjælper ældre", hvor hun er et meget aktivt medlem, bl.a. som besøgsven og som ledsager, hvor hun tager med ældre til lægen eller på indkøb. Hun har også inspireret til, at der er kommet en petanqueklub og en datastue for ældre i Egtved - kort sagt, er det en hjertesag for Jytte Nielsen at hjælpe andre.

Grethe Kock er medlem af Frivilligcenter Børkop. Hun beskæftiger sig med mange forskellige frivillige opgaver, bl.a. er hun bisidder, syerske, redaktør på Parkavisen og står for Biksen - en salgsbod i Englystparken. Blandt andet. Tidligere var hun også medlem af både Ældrerådet og centerråd for Englystparken og fortjener anerkendelse for sin mangeårige indsats.

Frivilligfesten afholdes i Bygningen, Ved Anlæget, Vejle fredag 29. september fra kl. 9.15-13.30.

Seks indstillet til frivilligpris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce