Annoncørbetalt indhold

Bliv klar til sommeren med de rigtige produkter

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sommeren nærmer sig hurtigt og mange har måske planer om en ferie sydpå eller lange dage på de danske strande. Uanset hvor turen går hen er det en god ide at forberede sig på sommeren med de helt rigtige hudpleje og skønhedsprodukter. Solcreme er for eksempel et must, hvis du har planer om at ligge på stranden eller opholde dig i solen i længere tid, og nu er det perfekte tidspunkt til at skifte sidste års gamle solcreme ud med en ny. Solen og vandet kan også være hård mod huden, og det er ekstra vigtigt at huske at hydrere og nære den. Denne artikel giver inspiration til, hvordan du bliver klar til sommeren med de helt rigtige produkter.


Pas på huden i solen 

En af de vigtigste ting at huske til strandturen eller sommerferien er solcremen. Uden den udsætter du din hud for skadelige UV-stråler og du risikerer en rigtig grim og ubehagelig solskoldning. Husk derfor at passe på huden i solen. Det gør du både med massere af solcreme og ved at sidde i skyggen når solen bliver for skarp. Der findes heldigvis massere af gode solcreme mærker, og på luxplus.dk kan du finde et stort udvalg til lave priser. Her er der både mærker som Nivea, Garnier, Derma og P20, så du kan helt sikkert finde en solcreme der passer til dine behov. Du kan også finde et stort udvalg af andre hudpleje og skønhedsprodukter til ferien.


En ny duft til de varme måneder

Sommeren er også den perfekte tid til at prøve en ny duft af. Både for mænd og kvinder. De fleste går mere i byen, til forskellige arrangementer og på ferier, så hvorfor ikke sikre dig at du dufter lækkert. Her har luxplus.dk også dufte til både mænd og kvinder fra et hav af kendte mærker. Det er også den perfekte gave til, for eksempel, en fødselsdag, en konfirmation eller en sommerfest. Prøv at find en frisk og sommeragtig duft, der minder dig og sol, varme og lyse nætter.


Hårfjerning og hudpleje 

Et sidste produkt der for de fleste er uundværligt om sommeren er hårfjerningsprodukter. Det gælder både for mænd og kvinder, da et fuldskæg på en varm sommerdag kan være mindst lige så generende som hår på benene, når sommerkjolen skal luftes. Investér derfor i en god skraber eller barbermaskine. Det er selvfølgelig også en smagssag, og op til den enkelte, om de fjerner kropsbehåring. Hvis du lader det gro, er det dog stadig en god ide at pleje huden lidt ekstra med en lækker bodylotion eller aftersun.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.