Annonce
Debat

At se danske politikere afbilledet som nazister, og deres kollegaer ikke gør noget, er skammeligt

Debat

Efter demonstration: Det er vist ikke den slags billeder, vi skal fremstille af hinanden

Læserbrev: Minkavlere og landmænd demonstrerer mod regeringen. Det er deres fulde ret som borgere i et demokratisk samfund, men det betyder jo så ikke, at man i forbindelse med demonstrationen kan sætte færdselsloven ud af kraft.

Debat

SF efter ministerudmelding om resultatlønnede konsulenter: Fredericia Kommune skal genbehandle sager

Læserbrev: Fredericia Kommune har i flere sager, bl.a. på Kobbelgården i Fredericia, anvendt resultatlønnede konsulenter for at hente millionbesparelser på handicappede borgeres sager.

Debat

Sydtrafik-formand i replik til regionsrådsmedlem: Regionen og kommunerne fastsætter serviceniveau og bustyper

Læserbrev: Regionsrådsmedlem Karsten Fogde kritiserer i et læserbrev Sydtrafik for at være ligeglad med flere passagergrupper, at der er langt mellem busstoppestederne, og at Sydtrafik ikke benytter lavgulvsbusser på de regionale ruter, som man gør hos Fynbus.

Annonce
Debat

Venstre: Der skal være mulighed for frit valg på alle velfærdshylder

Læserbrev: Venstre kæmper for at sætte mennesket før systemet. For vi mener, at alle skal kunne regne med, at velfærdssamfundet træder til, hvis vi på et tidspunkt får brug for fællesskabets hjælp.

Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Ny landsformand: Det er værd at kæmpe for en psykiatri, hvor man kan leve et godt liv som pårørende

Læserbrev: Regeringen har meldt ud, at 2021 bliver året, hvor Folketinget vedtager en langsigtet plan for, hvordan vi får en bedre psykiatri.

Annonce
Annonce
Danmark

Flere danske vindmøller reducerer ikke den danske CO2-udledning

Debat: Med de gode vindforhold, vi har i Danmark, er vindmøller blandt de billigste el-produktionsteknologier. Vi er derfor ikke i tvivl om, at Danmark skal udbygge med mere vindkraft, når der er behov for det.

Annonce
Debat

Replik efter artikel om kommunens ejendomsvenlighed: Borgmesteren er visionsløs

Læserbrev: Når borgmester Jacob Bjerregaard kun har et skuldertræk til overs for, at Fredericia Kommune er den dårligst placerede syddanske kommune i undersøgelsen (om ejendomsvenlighed for såvel erhvervsdrivende som private, red.), er der for alvor brug for at blive urolig.

Debat

Østerstrand-brugere: Tak til dem, der har besluttet at holde faciliteterne åbne, og til dem, der gør rent

Læserbrev: På opfordring af en hel del brugere af de offentlige baderum/toiletter ved Østerstrand skal lyde en stor tak til de af kommunens folk, der har taget den fornuftige beslutning at holde faciliteterne åbne fremadrettet.

Annonce