Annoncørbetalt indhold

Find redskaberne til at holde kroppen sund hos en helsebutik

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du brug for de kosttilskud, der skal til for, at du bliver kørende igen? Så kan du finde dem hos en helsebutik. Det gode ved helsebutikker er, at du ikke kun finder kosttilskud som piller, men også kan finde dem som fødevarer. Så hvis du er typen, der ikke kan tage dig sammen til at indtage dine vitaminer via piller, fordi det føles som en pligt, kan du fx få dem i en shake eller i juice i stedet for.


Har du brug for kosttilskud? Find det hos Helsegrossisten

Meget inden for kosttilskud kan du finde hos Helsegrossisten. Fx kan du få proteintilskud som barer eller på pulverform. Proteinbarer er nemme at have med i tasken og egner sig som en fin snack efter træning. Og proteinpulver kan du bruge i alle mulige typer shakes og smoothies. Så hvis du nu bare varierer dine opskrifter hver dag, så du prøver nye smage af, bliver du aldrig træt af proteinpulveret.


Er du en slikmund? Find sunde alternativer til sukkerholdige snacks

Hvis du er typen, der har brug for at kunne belønne sig selv med en snack mellem måltider, så er det også hos en helsebutik, du skal finde alternativer til supermarkedets sukkerholdige slik. Fx kan du i stedet vælge en meal bar med lavt kalorieindhold, men høj næringsværdi. Eller du kan tygge på gelatinefrie vingummier. Eller du kan spise usødede, ristede kokoschips. Så alternativerne er mange.


Handl helsevarer billigt – tjek bl.a. outlet og lagersalg

Vil du gøre en god handel, så tjek tilbud på varer tæt på sidste salgsdato. Fx kan det være, at du så kan være heldig at finde nogle billige hvidløgskapsler til at styrke immunforsvaret, kromtabletter i lav prisklasse til at holde dit niveau af blodsukker normalt eller multivitamin-vingummier. Ved siden af de snarlige datovarer kan du være heldig at finde produkter til nedsat pris på outlet eller lagersalg.


Ved helsebutikker finder du også cremer til at holde dig sund og flot

Nu er det ikke kun kosttilskud og fødevarer, helsebutikker har at byde på, der kan bidrage til at gøre eller holde dig sund. Ved helseforretninger kan du også finde shampoo og toiletartikler, der gør hud, hår, tænder osv. sundere. Eksempler tæller fluoridløs tandpasta, dagcremer til at beskytte huden mod skadeligt lys og stoffer, den møder over dagens løb, og natcremer til at reparere den om natten.

Husk dog: Intet helseprodukt kan stå alene, når du skal leve sundt. Bland dem med en sund livsstil.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.