Annoncørbetalt indhold

Guide: Kombiner ferien i Danmark med flere byer

PR-foto service

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du elsker at holde ferie i Danmark, hvorfor så ikke kombinere den på en anderledes måde. Ved at vælge mere end én destination, kan du være sikker på du får mange oplevelser med dig. Hvis du eller familien planlæger en uges tid med ferie i eget land, så kan du her få inspiration til, hvilke byer som I kan besøge.

 

Ferieminder i Fredericia

Fredericia, som ligger i hjertet af Danmark, byder på mange spændende og sjove oplevelser for både børn og voksne. Rejser I om sommeren, så kan i få mange fordele med jer. Om sommeren er der nemlig rig mulighed for at kombinere aktiv ferie med afslapning. Skal der også være plads til lidt badeferie, så kan i med fordel besøge en af de børnevenlige strande, som findes omkring Fredericia.


Hvis i som børnefamilie skal ud at give børnene uforglemmelige minder, så er der rig mulighed for at besøge både indendørs og udendørs attraktioner. I kan for eksempel besøge Den historiske miniby. I kan også tage i Mads Legepark, hvor der blandt andet er en mini zoo. Efter et par dage eller tre i byen kan i eventuelt drage videre til næste destination, nemlig København


Overnatning med god beliggenhed i København

Når man rejser, kræver det også en god nattesøvn. Hvis det meste af dagen er brugt med at opleve en hel masse, så bliver man godt træt når dagen er omme. Med en ferielejlighed i Charlottehaven, kan i få en dejlig nattesøvn når I besøger hovedstaden. Lejlighederne er fuldt møbleret og et rigtigt godt valg til dem, som rejser med børn. Se mere hos Charlottehaven og book jeres overnatning til turen.


Charlottehaven har mange tilhørende faciliteter, som kan glæde dem som er aktive, eller dem som gerne vil slappe af. Der er mulighed for at træne i fitnesscenteret, eller eventuelt tage en dukkert i deres pool. Efter en lang dag med eventyr, kan man nyde hotellet og omgivelserne i ro og mag. Charlottehaven er beliggende på Østerbro, og er derfor et godt valg i forhold til seværdighederne i byen.


København for børn

Der er heldigvis næsten muligheder uden ende, når det kommer til aktiviteter for børn. I kan for eksempel tage i zoo og beundre de mange dyr. Er I mere til livet undervands, så kan i med fordel besøge Den Blå Planet og bruge noget af dagen der. Hvis det regner, kan dette være en sjov aktivitet. Det er selvfølgelig også værd at nævne Tivoli. Tivoli er en absolut klassiker når det kommer til attraktioner, som man nærmest er nødt til at opleve. Selv for de voksne, som har en barnlig sjæl, er dette en sjov oplevelse. Specielt, hvis man er glad for rutsjebaner.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.