Annoncørbetalt indhold

Gulvafslibning på Amager? Brug dette firma

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Kan man selv afslibe sit gulv? Det korte svar er, jo det kan man godt. Men det kræver stor øvelse at afslibe et gulv, så det virkelig bliver pænt. En afslibning kræver, at man har god føling med gulvslibemaskinen og har en fornemmelse for den overflade, man afsliber. Er man ikke forsigtig, kan man potentielt ødelægge et gulv. Gør man det, kan det tage rigtig lang tid at rette op på skaden.


Lad en professionel afslibe dit gulv

Så hvis du har et trægulv, som er træt og slidt, overvej om det ikke er en bedre idé at lade en professionel gulvmand afslibe dit gulv. Han gør det meget hurtigere end vi amatører kan gøre det, og kvaliteten vil sandsynligvis blive meget bedre. Han vil også give gulvet den helt rigtige efterbehandling og på den måde sikre, at gulvet vil kunne holde sig pænt mange år frem over.


Hvordan forbereder jeg til en gulvafslibning?

Hvad kan du gøre som forberedelse inden gulvmanden kommer? Du behøver ikke at gøre gulvet grundigt rent, men fej gulvet. Gulvslibemaskinen har en støvsuger tilsluttet, og den tager 95% af støvet. Men lidt støv vil der lægge sig hist og her. Så afdæk møbler, som hænger på væggen. Man kan købe afdækningsplast i byggehandelen. Køb også noget tape samtidigt.

Man kan også få en afdækningsdør, som kan åbnes og lukkes. På den måde undgår man at støvet lægger sig i områder af lejligheden, som ikke skal slibes. Alternativt kan man tape rundt om døren og sætte et stykke tape foran nøglehullet.

Kan man lade møbler stå, som gulvmanden så kan flytte rundt på? Nej, det dur ikke. Fjern alle møbler og alt inventar væk fra gulvet. Det gælder også, hvis du har en router.

Er der huller i gulvet, som du gerne vil reparere? Så kan du fylde dem med plastisk træ, som du også kan få på byggemarkedet. Fyld hullerne så at fyldningerne buler op. Gulvmaskinen vil slibe bulerne væk, og man får en jævn overflade.


Efterbehandling af trægulve

Spørg gulvmanden til råds med hensyn til efterbehandlingen. Der er en række forskellige behandlinger, man kan vælge. Man kan ludbehandle gulvet. Så får man en lys overflade, hvor træets åretegninger fremhæves. Overfladen er ikke lige så slidstærk som en lakering, men til gengæld er det lettere at give områder, der er blevet slidt en opfriskning. En lakering giver den største slidstyrke, og et lakeret gulv er let at rengøre. Derimod er et lakeret gulv følsom over for ridser. Man kan også give gulvet en oliebehandling. Behandlingen fremhæver træets naturlige struktur. Sidst kan man give gulvet en sæbebehandling. Den kan gives som grundbehandling eller til at opfriske et ludbehandlet gulv.

Spørg Gulvkanonen til råds. De udfører bland andet gulvafslibning på Amager.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.