Annoncørbetalt indhold

Tag del i flagfesten med en ny flagstang

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I Danmark er vi stolte over vores flag Dannebrog, og vi er ikke blege for at vise det frem. Du kan også deltage i løjerne, hvis du anskaffer dig en ny flagstang til din have. Hvis du har et sommerhus eller en kolonihave, kan der selvfølgelig også sættes en flagstang op der. Det er også muligt at finde flagstænger til erhvervsbygninger som eksempelvis restauranter eller hoteller. Kort sagt kan du sådan set finde en flagstang, der passer ind lige der, hvor du ønsker den.

Flagstænger i forskellige materialer

Det er muligt at få flagstænger, der er lavet af træ. Her er der tale om den klassiske model med det tidløse look. En hvid træflagstang med en rød knop. Kan det blive mere dansk? Hvis du derimod er til det mere praktiske og lidt moderne, kan du også få en flagstang i glasfiber. Her får du flagstænger, der er slidstærke og tåler vind og vejr rigtig godt.

Hvis du er praktisk anlagt og godt kan lide, at det er nemt og hurtigt at gøre din flagstang ren, skal du måske kigge efter flagstænger med vippebeslag. På den måde er det enkelt at få flagstangen lagt ned, og du kan effektivt få rengjort materialet og dermed forlænge stangens levetid.

De danske flagregler

Når det kommer til at hejse danske flag op i flagstængerne, er der en del regler, du bør sætte dig ind i. Både fordi det er god skik og mange gamle traditioner, men simpelthen også fordi, du kan komme til at begå utilsigtet lovbrud.

Der er eksempelvis regler for, hvilke flag du må flage med. Det er som udgangspunkt ikke tilladt at flage med andre nationalflag end det danske. Denne regel har dog sine undtagelser. Det er lovligt at flage med andre nationalflag, såfremt du får politiets tilladelse hertil. Du behøver dog ikke spørge politiet om lov, hvis det er det grønlandske, færøske eller et af de andre nordiske landes nationalflag.

Derudover har du også tilladelse til at flage med enten EU’s eller FN’s flag. Det er afgørende, at du overholder lovgivningen. Og den kan være omskiftelig. Derfor kan det klart anbefales, at du holder dig opdateret, hvis du ønsker at blive den lykkelige ejer af en eller flere flagstænger. I visse tilfælde kan der ske ændringer, som vi eksempelvis har set med den kompensation, der er givet, til at flage med det ukrainske flag i kølvandet på den russiske krigsførelse i Ukraine.

Flagstænger for enhver smag

Der findes flagstænger i alle mulige forskellige højder og med forskellige kvaliteter. Det er heller ikke unormalt, at du kan finde billige flagstænger eller attraktive tilbud, hvis du leder efter en ny flagstang på internettet. Når først du har taget beslutningen om at købe en flagstang, er der helt sikkert et produkt til dig derude et sted. Hvis du bliver i tvivl om de forskellige produkters kvaliteter, kan du altid kontakte en troværdig forhandler. På denne måde kan du sammen med dem sørge for, at du kommer sikkert i mål med dit køb.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.