Annonce
Fredericia

Byggerod i Føtex City: Varehus udvider og bliver testbutik for nyt koncept

Varehuschef i Føtex City, Allan Riis, beklager byggerodet - men han glæder sig meget til at byde kunderne velkomne i de funklende nye afdelinger over for apoteket, når de er klar om cirka seks uger. Når de nye afdelinger står klar, skal butikken teste et koncept, Allan Riis har været med til at udvikle. Foto: Lene Dalsgaard Nielsdatter
De næste seks uger skal Føtex Citys kunder leve med byggerod, mens bager- og fast food-afdeling udvides, og kundeservice moderniseres. Cityvarehuset bliver én af to testbutikker for et nyt koncept, varehuschefen i Fredericia står bag.
Annonce

Fredericia: Undskyld vi roder. Sådan står der på skiltet ved Jyllandsvej-indgangen til Føtex City.

Og byggerod er præcis, hvad der møder blikket, når man træder ind i varehuset fra Jyllandsgade-indgangen. Bageriudsalget er flyttet over i krogen ved siden af blomsterne, mens kundeservice midlertidigt er placeret nede ved kasselinjen.

Varehuset er i gang med at udvide bagerafdelingen og modernisere kundeserviceskranken. Husets chef glæder sig til at byde de første kunder velkommen i de funklende nye afdelinger midt i september.

- Jeg har villet bygge bagerafdelingen og kundeservice om, siden jeg startede her for to år siden, men først skulle vi lige have lavet posthus og apotek, fortæller varehuschef Allan Riis og tilføjer:

- Bager og Quickfood bliver større, end det var før, og loftet bliver sænket, så det føles, som om man går ind i en bagerbutik. Så indfører vi et helt nyt fastfood-koncept, hvor vi tilbyder mange flere fastfood produkter.

Varehuschefen håber, at ombygningen og det nye koncept vil øge salget i den afdeling om aftenen. I dag falder salget i bagerafdelingen hen mod aftenen.

Annonce

Har støbt kuglerne

I første omgang bliver Føtex City og Føtex i Svendborg de to eneste butikker, der skal teste det nye fastfood koncept, som Allan Riis har været med til at udvikle sammen med kolleger fra Dansk Supermarkeds hovedkvarter i Århus.


Når afdelingerne i frontbutikken genåbner i de nye rammer, vil kunderne også finde et nyt tilbud i blomsterafdelingen.


- Det er en ide, jeg kom med til cheferne i Århus for seks år siden, som jeg har været med til at udvikle, fortæller Allan Riis, som håber, at de nye afdelinger er klar fra første dag, når varehuset er med til at fejre Føtex' 60 års fødselsdag i den uge, der starter mandag den 14. september.

Det er ikke kun en ekstra stor bager og fastfood og et topmoderne kundeserviceområde, kunderne kan glæde sig til.

Når afdelingerne i frontbutikken genåbner i de nye rammer, vil kunderne også finde et nyt tilbud i blomsterafdelingen. I vinter blev blomsterafdelingen udvidet for at gøre plads til en blomsterbinder, som fredag og lørdag binder buketter til kunderne. På grund af corona måtte Allan Riis udskyde det tilbud, som han nu introducerer midt i september.

Siden mandag den 3. august og de næste seks uger skal kunderne, der kommer ind i Føtex City via Jyllandsgade, drejer skarpt til venstre, hvis de skal i bagerbutikken og ikke til højre, som de plejer. Føtex bygger ny bager og Quick food afdeling samt ny kundeservice skranke. Det er klar omkring den 14. september. Foto: Lene Dalsgaard Nielsdatter
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Else Warming fra Fredericia gjorde rent i 25 år, men faldt: Blev starten på et langt og smertefuldt forløb

Annonce