Annonce
Erhverv

CJ A/S udvider bestyrelsen i håb om mere vækst

CJ A/S’ nye bestyrelse fra venstre: Michael Møller, Karsten Thagaard, Brian Pedersen og Lars Martens Clausen. Privatfoto
Entreprenørvirksomhed udvider med to eksterne bestyrelsesmedlemmer.
Annonce

Fredericia: Entreprenørvirksomheden CJ A/S har målrettede planer om at fortsætte dets udvikling og udvider derfor sin bestyrelse. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Virksomheden har siden etableringen for ni år siden med udspring i Davidsen Partneres konkurs jævnt øget top- og bundlinje samt udvidet produktionen med nye forretningsområder.

Med direktør Hans Jørgen Ebbesen i spidsen har virksomheden skabt en solid markedsposition indenfor bygge- og anlægsopgaver med særlig fokus på industrikunder og tankanlæg. Et nyt tiltag er udvidelsen af virksomhedens professionelle, eksterne bestyrelse. Tidligere har bestyrelseserfarne Lars Martens Clausen, Aabenraa, været eneste eksterne bestyrelsesmedlem i sin egenskab af bestyrelsesformand. Nu suppleres han i bestyrelsen af Brian Pedersen, Herning, og Michael Møller, Haderslev. Desuden er medejerrepræsentant Karsten Thagaard en del af bestyrelsen.

Annonce

Står i spidsen for 100 ansatte

Lars Martens Clausen er tidligere koncerndirektør i Kohberg og direktør i Gram-koncernen og medbringer lige som sine to nye bestyrelseskolleger stor bestyrelseserfaring. Brian Pedersen har udviklet og solgt flere virksomheder inden for produktion i sin karriere med afsæt i Herning, mens salg- og marketingspecialisten Michael Møller har en fortid i Fleggaard og Dangaard Telecom-koncernen. - Bestyrelsen kan give inspiration til, at vi får defineret den rigtige retning i en omskiftelig byggebranche, hvor emner som digitalisering og bæredygtighed bliver store fokusområder. Men også nye partnerskabsmodeller med vore nøglekunder kommer til at spille en nøglerolle, oplyser Hans Jørgen Ebbesen. CJ A/S har godt 100 ansatte og udover hovedkontoret i Fredericia også afdelingskontor i Langeskov på Fyn. Selskabet ejes af en række nøglemedarbejdere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Regeringen vil udvide hjælpepakker efter nye restriktioner

Danmark For abonnenter

I kirke juleaften? Nytårsaften med vennerne? Corona-professoren svarer på fem dilemmaspørgsmål

Annonce