Annonce
Fredericia

Corona-penge giver nyt liv til indgangsparti ved FIC: Legeplads og træningsområde på vej

Foran indgangen til FIC og svømmehallen bliver der etableret lege- og træningsområder. Arbejdet sættes i gang i næste uge og vil strække sig over seks uger. Det oplyser FIC på sin Facebook-side. Tegning: Kompan
Coronapenge omsættes til leg og træningsmuligheder foran Fredericia Idrætscenter. Arbejdet sættes i gang i næste uge. Padelbaner klar om tre uger.
Annonce

Fredericia:  I de kommende seks uger bliver der travlt foran Fredericia Idrætscenters hovedindgang. Som led i den omfattende renovering af halkomplekset er en ønsket opgradering af udearealerne også blevet mulig, og det sættes nu i gang.


Forhindringsbanen omfatter flere forskellige bevægelser såsom at hoppe, kravle, balancere, svinge sig og meget mere.


Området foran hovedindgangen bliver til et stort kombineret trænings-, opholds og legeområde for alle.

- Det bliver virkelig godt, og vi glæder os til, at det står klar. Vi er i gang med at se på muligheden for at få det integreret helt sammen med halområdet, siger direktør for Madsby Kasper Findahl.

Området indrettes bl.a. med et praktisk faldunderlag i gummibelægning, en løbebane og en sjov forhindringsbane kombineret med funktionelle træningsmuligheder. Forhindringsbanen omfatter flere forskellige bevægelser såsom at hoppe, kravle, balancere, svinge sig og meget mere.

Annonce

Padelbaner også undervejs

Området foran svømmehallen bliver indrettet med et praktisk faldunderlag, trampoliner, en rutsjebane og et fire meter højt lege- og klatrenet.

Opgaven om at nytænke forpladsen til idrætscentret har været i udbud og blev vundet af Kompan Danmark. Det samlede projekt for udendørsområdet løber op i 1,5-2,0 mio. kroner.

Arbejdet sættes i gang i næste uge og ventes færdigt i slutningen af november.

Byrådet valgte at investere 47 mio. kroner til ekstra renoveringsopgaver i FIC i forbindelse med de ekstraordinære lånemuligheder i coronaens tegn. Halkomplekset bliver opgraderet inde og ude, og arbejdet har været i gang siden forsommeren.

Foruden det nye trænings- og legeområde er håndværkerne ved at lægge sidste hånd på de to padelbaner, som der også blev fundet corona-penge til. Banerne er placeret foran Monjasa Park i forbindelse med de eksisterende multibaner.

- Vi er ved at montere det sidste, så de kan tages i brug inden for tre uger, siger Kasper Findahl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Minister og borgmestre er enige: Tredje Lillebæltsbro står ikke forrest i køen til milliardinvesteringer

FC Fredericia

FC Fredericia tog tre vigtige point og sprang op på andenpladsen

Fredericia For abonnenter

Per og Dennis har ventet i årevis på lokalplaner - politiker vil have fokus på sagsbehandlingstiderne

Fredericia

Fødselarens fine gæst tog regn og blæst med humør - kronprinsessen fik hilst på broen til lands og til vands

Annonce