Annonce
Fredericia

Dagligvarebutik river parcelhus ned for at udvide p-plads

Der er ofte trængsel på parkeringspladsen ved Rema 1000 på hjørnet af Indre Ringvej og Egeskovvej i Fredericia. Så nu har kæden købt nabohuset på Grønlandsvej (til venstre med det røde tegltag) for at rive det ned og udvide. Foto: Morten Kiilerich
Rema 1000 på hjørnet af Egeskovvej og Indre Ringvej får 27 ekstra tiltrængte båse. Naboejendom fra 1995 købt.

Fredericia: Rema 1000 på hjørnet af Egeskovvej og Indre Ringvej udvider sin parkeringsplads fra 50 til 77 båse.

Det bekræfter købmand og franchisetager i den ekspanderende discountkæde, Philip Hovad.

Til formålet har kædens selskab, Rema Butiksudvikling A/S, købt naboejendommen Grønlandsvej 4, og det i øvrigt nyere parcelhus fra 1995 skal rives ned for at give plads til p-udvidelsen. Det sker i løbet af 2020, vurderer Philip Hovad over for Fredericia Dagblad:

- Vi har længe haft tryk på den nuværende parkeringplads. Særligt om eftermiddagen og i weekender. Kunder har også sagt til os, at de nogen gange er kørt forbi, fordi der er trængsel og ingen plads.

Vi har længe haft tryk på den nuværende parkeringplads. Særligt om eftermiddagen og i weekender.

Philip Hovad, købmand, Rema 1000

Annonce

Tilladelse er i hus

På tegnebrættet er desuden en mulig flytning af store lastbilers vareindlevering til butikken.

De skal bakke ind, og det giver trafikale udfordringer i lyskrydset Indre Ringvej-Egeskovvej. Ikke mindst om morgenen. Men købmand Philip Hovad understreger, at der ikke er noget på plads endnu, og at kommunen og vejmyndighederne har sidste ord at skulle have sagt. Rema 1000 selv vil gerne organisere distributionen på en mere hensigtsmæssig måde.

Derimod er der givet Rema nedrivningstilladelse til Grønlandsvej 4 og et ok til at etablere de nye båse.

Annonce

God pris til sælger

Statstidende melder om handelen. Ejedommen er solgt for 2.950.000 kroner.

Den pris var sælgerne godt tilfredse med, fortæller de. Parret fik en henvendelse fra dagligvarekæden, og da partene blev enige, flyttede beboerne til nyt og bedre hus i Erritsø for få uger siden. Nøglerne er givet til Rema 1. maj.

Rema 1000 byggede og åbnede med godt 200 kvadratmeter salgsareal og 31 parkeringspladser på adressen i 2002. I 2010 udvidede butikken til små 700 kvadratmeter og 50 p-pladser ved at købe to villaer på Indre Ringvej 109 og 111. De blev også revet ned, så den generelle udvikling herhjemme med større discountbutikker og deraf følgende øget behov for p-pladser kunne realiseres.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Forsinket vaccineplan chokerer rejsebranchen: 'Vil det så ske igen - og til det værre?'

Annonce