Annonce
Middelfart

Den sidste streg er slået: Tatovør-forretning er fortid efter kun otte måneder i Middelfart

De unge mennesker stod nærmest i kø, da den nye tatovør-forretning åbnede i Middelfart den 1. april. Arkivfoto: Daniel Kofoed
Endnu en butik står tom i Middelfart Bycenter efter, at Goldfinger Tattoo Club Middelfart lukkede i fredags.
Annonce

Middelfart: Otte måneder nåede det at blive til for Goldfinger Tattoo Club Middelfart i Havnegade.

Lokalerne, der ejes af Kvickly og Middelfart Sparekasses ejendomsselskab Kulturøens Bycenter A/S, blev tømt i fredags og står i dag mørke og tomme hen.

Sparekassens kommunikationschef Bjarne Jacobsen bekræfter, at de hidtidige lejere har forladt lejemålet, og at man nu vil forsøge at leje det ud til anden side. Hvorvidt sparekassen har fået sin husleje, som den skal, ønsker Bjarne Jacobsen ikke at udtale sig om.

Opgaven med at leje de 100 kvadratmeter ud er lagt i hænderne på den lokale erhvervsmægler Jan Hinnerskov og hans firma Nordisk Kapitalraad, der også er i gang med at finde en lejer til den tidligere tøjbutik Pigernes i bycentret.

Goldfinger Tattoo Club Middelfart blev åbnet den 1. april af venneparret Patrick Anthony Sutcliffe fra Kolding og Peter Sternkopf fra Marslev. De har drevet tatovørforretningen gennem deres fælles selskab Goldfinger Tattoo Club Middelfart i/s. Af det Centrale Virksomhedsregister fremgår det, at selskabet blev opløst i mandags.

Det har ikke været muligt for avisen at komme i kontakt med hverken Patrick Anthony Sutcliffe eller Peter Sternkopf.

Peter Sternkopf (tv) og Patrik Suttcliffe (th) med deres kærester i lokalerne i bycentret, kort før de åbnede. Privatfoto.
Den unge, danske sangstjerne, Kevin Andreasen, nok bedre kendt under navnet Bro, gav nogle numre, da Goldfinger Tattoo Club blev indviet. Arkivfoto: Daniel Kofoed.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Venstre svigter de nedslidte

Fredericia

Jobpatruljen har talt med ungarbejdere i Fredericia: Fortsat for mange tunge løft og mangel på oplæring

Annonce