Annonce
Fredericia

Digital markedsplads går snart i luften: Over 50 erhvervsdrivende vil med på hylderne

Steen Jensen, der er idémand til den digitale markedsplads, Whale24, forventer snart at kunne slå "dørene" op til platformen. Det er dog vigtigt for ham, at kunderne ikke bliver mødt af halvtomme "hylder". Derfor arbejdes der også ihærdigt på at få de sidste detaljer på plads. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Whale24 går i luften inden længe. Her er det muligt - digitalt- at handle ind og købe tjenesteydelser. Udvalget består forud for åbningen både af takeaway, tøj, vin og juridisk rådgivning.
Annonce

Fredericia: En platform, hvor du kan købe varer fra lokale butikker og virksomheder er snart klar til at åbne ”dørene” for første gang.

Whale24 er navnet, og allerede nu melder indehaver om, at målet om, at 50 virksomheder og butikker skal være repræsenteret på hylderne, er nået.

Platformen Whale24

Platformen Whale24 er ikke aktiv endnu.

Hvis man vil sælge varer eller ydelser, henvender man sig til Whale24, Steen Jensen.

Det sker via support@whale24.com.

Derefter modtager man et skema, hvor produkter og services skal beskrives og med link til vores billedbank.

Whale24 er klar til at hjælpe med processen.

Whale24 får "til huse" på www.fredericia.whale24.dk

Annonce

Bredt varelager

Der arbejdes flittigt på at komme i mål med de sidste justeringer. Selv beskriver indehaver Steen Jensen det som at være til en fodboldkamp, hvor alt er klart, men hvor dommeren mangler.

- Det er butikslokalet, hvor der er sat brunt papir foran glasset. Og når vi har alle varer på hylderne, som skinner flot, så lukker vi op, fortæller Steen Jensen.

Hvornår der præcis bliver lukket op for ”dørene” til markedspladsen, vides ikke på nuværende tidspunkt. Men indehaveren beskriver det som værende ”meget tæt på”.

- Lige nu mangler vi at få de sidste ark udfyldt. Det er det katalog med varer og tjenesteydelser, der skal være helt på plads. Vi sidder lige nu og vejleder og hjælper med at få kataloget udfyldt, siger Steen Jensen.

Når den digitale platform åbner, vil fredericianerne blive mødt af et bredt varelager. På hylderne findes blandt andet juridisk rådgivning, takeaway, herre- og dametøj samt vin.

Annonce

Flere ombord

Løbende bliver udvalget udvidet, og på sigt er planen, at også stop madspild skal være en kategori på markedspladsen. Allerede nu er folkene bag Whale24 i dialog med dagligvareforretninger, og planen er, at varer med kort holdbarhed eller tæt på udløbsdato kan udbydes på markedspladsen.

Selvom målsætningen om, at 50 butikker og virksomheder skulle sige ja tak til at blive repræsenteret på Whale24, vil Steen Jensen gerne have endnu flere ombord.

- Whale24 ikke kun en markedsplads, der er skabt her og nu. Den er kommet i spil tidligere end planlagt på grund af coronakrisen, men det har hele tiden været meningen, at vi fra Whale24 ville introducere en lokal markedsplads. Opbakning fra det lokale erhvervsliv har været overvældende flot, lyder det fra Steen Jensen, der samtidig slår fast, at Whale24 er kommet for at blive – også på den anden side af krisen.

Som privatkunde kan du vælge enten af afhente dine varer i butikken eller benytte dig af de leveringsmuligheder, forretningerne tilbyder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Kostråd – ikke klimaråd

Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Fredericia For abonnenter

Tanya fjernunderviser og har fem børn hjemme fra skole: - Der er en anden slags nærhed

Annonce