Annonce
Navne

Direktør i hotelkæde med Horsens-base skal være med til at skabe vækst i kyst‑ og naturturismen

Jørgen Christensen er kommet med i bestyrelsen for Dansk Kyst‑ og Naturturisme, der arbejder med at udvikle kyst‑ og naturturismen i hele Danmark og skal medvirke til at vende tilbagegang til vækst og vinde nye markedsandele. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Valg: Jørgen Christensen, der er direktør for Small Danish Hotels med hovedkontor i Horsens, er et af fire nye bestyrelsesmedlemmer i den erhvervsdrivende fond Dansk Kyst- og Naturturisme.

De tre andre er Mette Bjerrum, direktør for Ringkøbing Skjern Museum, Torben Kylling Petersen, direktør for oplevelsesparken Universe, og Tommy Kjærsgaard Jensen, direktør i Action House Løkken og medejer af bl.a. Løkken Klit Camping og Klim Strand Camping.

De erstatter Christian Woller, direktør i Legoland, Henrik B. Nielsen, direktør i Djurs Sommerland, Steen Slaikjær, direktør i Hvidbjerg Strand Feriepark, og Mikkel Aarø-Hansen, adm. direktør i Wonderful Copenhagen.

Annonce

Bestyrelsen tæller desuden Kjeld Zacho Jørgensen (formand), Jan B. Olsen, adm. direktør i VisitDenmark, Pernille K. Lydolph, direktør i Destination Bornholm, Helle Reedtz-Thott, direktør i Gavnø Fonden, og Per Dam, direktør i Sol og Strand Feriehusudlejning.

- Covid-19-krisen har skabt et øget politisk fokus på kyst- og naturturismens betydning som vækstmotor for en lang række erhverv. På trods af et samlet fald på syv procent i antallet af overnatninger har det seneste år cementeret, at gæsterne er vilde med de danske kyster og den vilde natur, og det momentum skal vi udnytte de kommende år, siger formand Kjeld Zacho Jørgensen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce