Annonce
FC Fredericia

FC Fredericia henter stor målmand i FC Midtjylland

Elias Olafsson er ny målmand i FC Fredericia. Den to meter høje keeper er lejet af FC Midtjylland i hele den kommende sæson. Foto: Ole Nielsen.
FC Fredericia har forstærket sig med den første FC Midtjylland-spiller til den kommende sæson. Det er den 20-årig målmand Elías Rafn Ólafsson, som er to meter høj.
Annonce

Fredericia: Der bliver kamp om pladsen i FC Fredericias mål i de kommende måneder. I sidste sæson sad Alexander Nybo totalt på positionen og levnede ikke meget spilletid til daværende reservemålmand Andreas Raahauge.

Det kunne godt bliver anderledes i den kommende sæson. FC Fredericia har tirsdag tilknyttet islandske Elías Rafn Ólafsson, som måler 201 centimeter og er 20 år gammel.

Han er lejet i FC Midtjylland for hele sæsonen.

- Han skal ind og tage kampen op med Nybo i målet. Jeg betragter målmandsområdet som væsentligt forstærket, for Elías er et kæmpe talent, og han vil kunne presse Nybo, siger FC Fredericias direktør, Stig Pedersen.

FC Fredericia påbegynder træningen frem mod den kommende sæson mandag den 17. august, og der er ingen af de to målmænd, der på forhånd er sikret en plads i målet.

- De to kommer til at slås om pladsen, siger Stig Pedersen.

Elías Rafn Ólafsson var i sidste sæson udlejet til Aarhus Fremad. Han skiftede til FC Midtjylland i 2018 fra islandske Breidablik.

Som ungdomsspiller i FC Midtjylland var han fast mand i Uefa Youth League i sæsonen 2018/19, og her var han med til både at slå Roma og Manchester United ud af turneringen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Partier har fremlagt nyindgået budgetforlig: Genlæs opdateringer fra pressemødet her

Fredericia

Nye tal fra Statens Serum Institut: Flere nye smittede - men Fredericia fortsætter ned ad liste

Annonce