Annonce
FC Fredericia

FC Fredericia leder efter januar-forstærkning: På denne position skal der en spiller ind

Mikkel Knudsen er FC Fredericia eneste højre back for tiden, og derfor skal der forstærkning til denne januar. Arkivfoto: Søren Gylling
FC Fredericia har denne vinter mistet to højre backs, og derfor er det en position, som klubben helt konkret forsøger at forstærke i januar.
Annonce

Fredericia: FC Fredericia kigger efter forstærkninger til truppen i januars transfervindue. Og der falder formentlig snart en spiller på plads, som kan forstærke truppen i foråret.

- Vi er ved at kigge os rundt, og jeg håber, at vi inden for en uges tid kan præsentere en spiller til foråret, siger direktør Stig Pedersen.

Det er ikke vanskeligt at finde den mest presserende position at forstærke sig på:

Både Lukas Enevoldsen og Uzo har forladt klubben denne vinter, og det efterlader blot én spiller på positionen som højre back: Mikkel Knudsen.

Uzo var lejet i FC Midtjylland og er en naturlig højre back, mens Lukas Enevoldsen egentlig er stopper men vikarierede som højre back i en snæver vending. Begge har fundet andre græsgange, og hvis Mikkel Knudsen får en skade eller karantæne, er der ingen der naturligt kan dække ind.

- Det ville være rart at få en ind på det område af banen, siger Stig Pedersen.

Annonce

Kigger over det hele

FC Fredericia har dog ikke indsnævret sin søgen til kun den ene position. Klubben afsøger markedet for andre muligheder, uden at Stig Pedersen dog nævner konkrete positioner.

-  Der er steder på banen, vi er mere end dobbelt dækket ind, og der leder vi jo ikke efter spillere. Men vi kigger mange forskellige steder, siger Stig Pedersen.

FC Fredericia er lige nu særdeles godt besat i målet, på midtbanen og positionerne mellem midtbanen og angrebet. Forrest er der stadig problemer med Anders Holvad og Steven Enna, som begge er skadet. Eneste naturlige angriber er Justin Shaibu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
FC Fredericia

Top-6 er i alvorlig fare: FC Fredericia tabte vindblæst slag i Helsingør

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Fredericia For abonnenter

Opfordring til de shopping-ivrige: Byt dine julegaver til vintervarer og hjælp butikkerne økonomisk

FC Fredericia For abonnenter

Karakterbogen: Et angreb uden bid blev igen dyrt for FC Fredericia

Fredericia

Butiksformand: Corona var den øjenåbner der skulle til - nu er det de fysiske butikkers tur

Annonce