Annonce
FC Fredericia

FC-målscorer om ventende topkampe: Det bliver rigtig sjovt

Kristian Kirkegaard i duel mod Skive. Han glæder sig til de to topbrag mod Esbjerg og Viborg Foto: Michael Svenningsen
Kristian Kirkegaard scorede mod Skive. Nu venter opgør mod Esbjerg og Viborg, som den offensive midtbanespiller ser frem til.
Annonce

Fredericia:  Han scorede et flot mål, og FC Fredericia vandt 2-1 over Skive.

Kristian Kirkegaard havde en god dag lørdag. Med sejren stadfæstede FC Fredericia sin position som toer i tabellen, og nu venter et brag om netop den plads på udebane mod Esbjerg.


Det er kampe mod de bedste hold i rækken. Her mærker vi, om vi kan spille med på den lange bane. Det bliver rigtig sjovt.

Kristian Kirkegaard


Kampen efter den er også interessant, for i den kommer Viborg til Monjasa Park.

- Det er de sjove kampe. Det er de helt store opgaver med øget opmærksomhed. Vi skal gå ud og tro på det. Vores chancer er lige så store for at vinde som deres, sagde Kristian Kirkegaard.

FC Fredericia har bevist, at klubben er bedre end bundholdene. Nu venter to opgør, der virker som en tryktest på klubbens levetid som tophold.

- Det er kampe mod de bedste hold i rækken. Her mærker vi, om vi kan spille med på den lange bane. Det bliver rigtig sjovt, sagde Kirkegaard.

Annonce

Panik før lukketid

Som mange andre på Monjasa Park syntes han, at afslutningen mod Skive blev lige spændende nok. Et rødt kort til Raphael Onyedika i slutfasen skabte problemer, og et FC Fredericia i fuld kontrol ramte 10 minutter med panik.

- Vi ville gerne have været i kontrol hele kampen. Men når du er reduceret med en mand, og de så får scoret, sker der noget. De får det mentale overskud, de sender alt frem og går "all in" i duellerne, mens vi måske bliver bange for at tabe duellerne. Det er bare de automatismer, der er i fodbold, sagde han.

- Men vi vinder kampen til sidst, og det er det, vi må fokusere på.

FC Fredericia har det tilsyneladende let mod de ringeste hold i 1. division. Sådan har det ellers ikke altid været.

- Vi er stadig det bedste hold på bolden, men vi har en anden tilgang til presset end tidligere, og det har sådan nogle hold her svært ved at spille sig ud af. Måske er det udslagsgivende, sagde han.

FC Fredericia spiller mod Esbjerg lørdag den 31. oktober i Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

De første danskere kan potentielt blive vaccineret til januar

Fredericia For abonnenter

Bent Jensen måtte rykke kommunen: Aftale med håndboldklub på plads efter usædvanligt forløb

Annonce