Annonce
112

Forbudt brændstof: Fire påvirkede trafikanter blev stoppet

Sydøstjyllands Politi har stoppet fire trafikanter i det seneste døgns tid, som var mere påvirket af stoffer eller alkohol, end loven tillader. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Vejle-Give: Fire trafikanter er det seneste døgnstid blevet stoppet af patruljer fra Sydøstjyllands Politi, hvor det efterfølgende blev konstateret, at de havde ulovlige mængder af substandser i blodet.

På Flegmade i Vejle blev en person på en knallert30 stoppet søndag klokken 00.12. Der var tale om en 21-årige mand fra Vejle, der både var påvirket af euforiserende stopper og alkohol over det tilladte. Han blev taget med på stationen til udtagning af blodprøve, og han får en sigtelse for begge dele.

På Vestervænget i Give blev en personbil stoppet søndag klokken 00.20. Føreren er en mand på 20 år fra Erslev. Hans promille var for høj, så han måtte en tur med på stationen for at afgive en blodprøve.

Søndag klokken 21.20 blev en 20-årig mand fra Vejle stoppet i Vedelsgade. Han var påvirket af euforiserende stoffer.

På østjyske motorvej 1500 meter før Vejle Nord i sydgående retning blev en personbil standset søndag mandag klokken 02.05. Føreren, en 39-årig kvinde fra Viby, havde for meget spiritus i blodet. /ild

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Byggerod i Føtex City: Varehus udvider og bliver testbutik for nyt koncept

Fredericia For abonnenter

Derfor ønsker Teater Malstrøm flytte: Mangler bredere rammer til smallere teater

Annonce