Annonce
Fredericia

Fredericia Shopping advarer mod snyd: Kaffebar modtog falsk låge fra omstridt bykalender

Mindst en person har forsøgt at indløse en falsk låge fra Bykalenderen hos Kurts Kaffebar. Foto: Klaus Madsen
Hos Kurts Kaffebar, der er en del af Bykalenderen, har man modtaget mindst en falsk fabrikeret låge.
Annonce

Fredericia: Ifølge Fredericia Shopping har mindst en person uberettiget forsøgt at få fingrene i en af de gaver, der er en del af Bykalenderen.

- I forbindelse med Bykalenderen skal I være opmærksomme på, at nogle har lavet falske kalenderlåger. De har nede ved Kurts Kaffebar modtaget en falsk kalenderlåge fra Bykalenderen.

Sådan skriver Anna Visbye Bendtsen fra Fredericia Shopping i en mail torsdag formiddag til de butikker og virksomheder, der er en del af Bykalenderen. I beskeden beskriver hun, hvordan den falske kalender tilsyneladende adskiller sig fra de reelle låger.

- Det er svært at se, men kan tydelig mærkes. Farverne er også lidt forskellige, men kan være svært at tyde, skriver Anna Visbye Bendtsen, som overfor Fredericia Dagblad bekræfter, at der ifølge Fredericia Shopping kun har været tale om et enkelt tilfælde af forsøg på snyd.

Fredericia Dagblad har forsøgt at få en kommentar fra Kurts Kaffebar, der altså har opdaget snyd med kalenderen, men indehaver Ismail Kurt Ulusoy havde på grund af travlhed ikke tid til et interview.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Ny Madsby-børnehave på vej: Her er placeringen, politikerne ønsker

Fredericia

Drop nationale test i Fredericia, foreslog Enhedslisten: Usædvanlig alliance bakkede op

Fredericia

Tirsdagens coronatal: Smittetrykket falder fortsat i Fredericia

Annonce