Annonce
112

Røgudvikling følges nøje efter brand på Bundgårdsvej: - Ikke anledning til evakuering

Annonce

Erritsø: Branden på Bundgårdsvej, som opstod natten til søndag, har været svær at slukke, oplyser vagtchef Jørn Bystrup fra Sydøstjyllands Politi søndag ved 11-tiden.

- Branden har været så omfattende og svært at slukke, at man stadig er i gang. Man forventer i hvert fald, at der går en time endnu, før man har bekæmpet branden. Det har ikke givet anledning til en varsling eller evakuering for borgerne i området, og brandårsagen er pt. ukendt og skal undersøges nærmere, siger han.

Ved en pressebriefing klokken 10 oplyste han, at man holdt nøje øje med vindretningen og røgen i forbindelse med branden.

- Lige nu er vi heldige med vindretningen, så det ikke til gene for trafikken. Det ligger jo tæt på motorvejen. Men vi holder meget nøje øje med vindretningen og røgen, lød det fra Jørn Bystrup, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi ved pressebriefingen klokken 10.

Søndag formiddag er Trekantbrand stadig i gang med slukningsarbejde efter den brand, der natten til søndag brød ud.

Her udbrød der brand i en båd på en industrigrund. Båden stod ved siden af en bygning, som har et lager med gødning i bigbags, og her tog ilden også fat.

Søndag morgen er der stadig røgudvikling på stedet, og der er arbejde i gang med at tømme lageret for gødningen. Røgen er giftig, så folk skal holde sig på afstand.

Trekantbrand blev kaldt til stedet klokken 3.20 i nat, og i første omgang lød meldingen på bygningsbrand i sommerhus.

Søndag morgen sagde vagtchef Jørn Bystrup fra Sydøstjyllands Politi følgende:

- Der har været temmelig store flammer og omfattende brand. De slukker stadig og har fået assistance fra andre kredse, fortæller vagtchefen kort før klokken 06:30.

Branden opstod i en båd på land, hvorefter flammerne spredte sig til lagerbygningen. Foto: Local Eyes
Branden opstod i en båd på land, hvorefter flammerne spredte sig til lagerbygningen. Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Ved at være for sent med klimaet

Annonce