Annonce
Kolding

Grundlagt i Kolding i 1987: Nu lukker Bianco-kæden de sidste butikker - blandt andet i midtbyen

Bianco åbnede tilbage i september sidste år en stor livsstilsforretning i Østergade. Her ses chef for retail hos Bianco Footwear, Karina Stokholm, i butikken. Hun oplyser, at man ikke endnu ved, hvornår butikken i Østergade præcist lukker. Arkivfoto: Louise Lauritsen
Ejeren af skotøjskæden Bianco, Last Studio, har valgt at lukke de 23 butikker, der er tilbage i Danmark og Norge. Det betyder derfor også, at butikken i Østergade lukker.

Kolding: Efter flere år med underskud har har Bianco-kædens ejer, Last Studio, valgt at lukke alle 23 detailbutikker i Danmark og Norge, og det inkluderer derfor også butikken i Østergade.

Det sker, efter skokæden, der blev grundlagt i Kolding i 1987, tilbage i 2018 valgte at lukke sin butik i Kolding midtby for i stedet at satse på søsterbutikken i Kolding Storcenter. I september sidste år flyttede butikken så den anden vej til de større lokaler i Østergade, hvor man satsede på at blive mere en livsstilsforretning end udelukkende skobutik og blev nabo til Frk. Himmelblå, men efter lidt over et år drejer butikken nu altså nøglen om.

Chef for retail hos Bianco Footwear, Karina Stokholm, oplyser, at man endnu ikke ved, præcis hvornår butikken i Kolding har sidste åbningsdag.

Annonce

Shop i shop

På landsplan bliver det dog ikke nødvendigvis helt et farvel til Bianco-konceptet, da man fremover vil bygge forretningen op omkring først og fremmest grossisthandel. Det forklarer direktør i Bianco Footwear, Thomas Rosenvold Tygesen, til Avisen Danmark.

- Vi tror på en stærk fremtid for Bianco i et tæt samarbejde med professionelle aktører, der har et højt kendskab og stor berøringsflade med vores forbrugere. Herunder vil der blive diskuteret "Shop i Shop"- løsninger, der fremadrettet skal sikre Bianco-konceptets synlighed over for forbrugerne, siger Thomas Rosenvold Tygesen.

De danske Bianco-butikker, der altså alle lukker, er ifølge kædens hjemmeside fordelt på Aarhus, Horsens, Vejle, Randers, Køge, Rødovre og altså Kolding, mens ni butikker i Norge også lukker.

Om Bianco-kæden

Bianco blev grundlagt i Kolding i 1987 af René Piper Laursen, der ikke længere er en del af virksomheden.

I 2016 kom Anders Holch Povlsen til roret. Bestseller-milliardæren har mange gange skudt ny kapital i skokæden, der de seneste 10 år har tabt cirka 250 millioner kroner. I dag er Anders Holch Povlsen en af fire ejere.

Da det gik bedst, havde Bianco-kæden 180 butikker i fire lande. Nu er der 23 butikker tilbage, fordelt på det danske og norske marked, men de lukker altså nu alle sammen.

Vi tror på en stærk fremtid for Bianco i et tæt samarbejde med professionelle aktører, der har et højt kendskab og stor berøringsflade med vores forbrugere. Herunder vil der blive diskuteret "Shop i Shop"- løsninger, der fremadrettet skal sikre Bianco-konceptets synlighed over for forbrugerne.

Annonce
Fredericia

Tag kandidattesten her

Fredericia For abonnenter

Central gågade-ejendom får nyt liv: Tidligere bank bliver til to butikker og et kontor

Danmark

Søndagens coronatal: 1349 positive svar ud af 67.000 testede

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Nye fiskekvoter kommer til at koste Skipper Kurt halvdelen af sin løn: - Der er ingen, der gider betale, når de kun må komme hjem med en enkelt torsk

Fredericia For abonnenter

Den nye Lucullus rykker nærmere på sin åbningsdag: Ansættelserne er i gang

Erhverv

Corona udsatte åbningsfest: Ny maskinudlejer har haft udfordrende start, men forventer at ansætte flere

Alarm 112

En dræbt efter personpåkørsel: Togtrafikken mellem Odense og Fredericia kører igen

Fredericia

Husker du målhundene Jonas og Soffi? Ib fra Snoghøj underholdt til byfester og på landets fodboldstadioner

Alarm 112 For abonnenter

Ordrerne blev 'helt abnorme': Sådan gik det til, da Sygehus Lillebælt opdagede million-bedrageri

Debat

Hvorfor skaber SF unødig havneforvirring?

Alarm 112

Ser du en valgplakat hænge her, må du anmelde det: Her er oversigten over ulovlige valgplakater

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Alarm 112

Lys i voldgraven udløste stor-alarm - dykkere gennemsøgte koldt vand men fandt kun lygte

FC Fredericia For abonnenter

FC Fredericia kom hjem fra Esbjerg med mere end tre point: Nu kan det ikke gå galt

Fredericia

Efter Bjerregaard-sag: Forstå, hvorfor et nederlag i Fredericia vil gøre særligt ondt på Socialdemokratiet

Annonce