Annonce
Fredericia

Guldsmed flytter til gågadens smykkecentrum: - Jeg glæder mig så meget

23. februar kan Me Mori fejre fire års eksistens. Samme dato håber Therese Krogh at kunne slå døren op i Gothersgade 2C. I dag ligger Me Mori i Prinsessegade 33. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Mere plads og øget synlighed er blandt årsagerne til, at guldsmedeforretningen Me Mori snart flytter.

Fredericia: - Det bliver vildt spændende!

Begejstringen hos guldsmed Therese Krogh er ikke til at tage fejl af. Gennem snart fire år har hun ejet og drevet forretningen Me Mori i Prinsessegade 23.

Med en elev tilknyttet samt en bogholder og en ansat til markedsføring, som begge er der flere dage i ugen, er det nuværende lejemål på cirka 30 kvadratmeter imidlertid blevet for lille.

Annonce

Derfor rykker hun nu sin forretning til Gothersgade 2C, hvor mobilreperatøren Fastfix er lukket. Her bliver der omtrent 55 kvadratmeter at boltre sig på.

- Jeg glæder mig meget. Både på grund af placeringen, den ekstra plads og et stort og åbent butikslokale. Det bliver godt, siger Therese Krogh.

Stemningen eller kvadratmeterne at udstille på bliver næppe meget anderledes i den kommende butik. Til gengæld bliver det mere åbent, ligesom der bliver mere plads for butikkens ansatte. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Hun forventer ikke, at butikken ændrer sit udtryk, selvom der bliver flere kvadratmeter.

- Det er mest bagved, at vi føler os pressede på plads i dag. Så jeg håber, vi kan fastholde den samme hygge i butikken, siger hun.

Smykkecentrum

Therese Krogh overtager nøglerne til lejemålet 17. januar, hvorefter lejemålet skal indrettes og istandsættes, så det passer til en guldsmedje-butik.

I forvejen ligger der to smykkeforretninger - Ranch Svendsen og Guldmøller - få meter fra den kommende placering. Det bekymrer imidlertid ikke Therese Krogh.

- Jeg tænker ikke, at vi er direkte konkurrenter til de andre smykkeforretninger i området. Jeg ser os derimod mere som en samarbejdspartner, hvis det er noget, de kunne være åbne for, pointerer hun.

Jeg tænker ikke, at vi er direkte konkurrenter til de andre smykkeforretninger i området. Jeg ser os derimod mere som en samarbejdspartner, hvis det er noget, de kunne være åbne for.

Therese Krogh, guldsmed og indehaver af Me Mori

Indehaveren forventer samtidig, at flytningen fra udkanten af gågaden til en af de mere centrale placeringer kan øge synligheden.

- Men det skulle helst ikke være sådan, at folk er i tvivl, hvorvidt vi er nye. Jeg håber da, de kender os og er bevidste om, at vi er en rigtig guldsmedeforretning med værksted, siger hun.

Annonce

Gør løbende klar

Planen er, at Therese Krogh og kollegaerne hos Me Mori kan åbne på dagen for butikken fire års fødselsdag - 23. februar.

Frem til da vil butikken fortsat være at finde i Prinsessegade.

- Forhåbningen er, at vi kan flytte det hele over en weekend, siger Therese Krogh, som frem til flytningen forventer nogle travle uger.

- Det giver noget pres, når man lægger en flytning oveni hverdagens arbejdsopgaver. Her er i forvejen rigeligt at se til. Men det skal nok blive godt, siger hun.

Det er dette lejemål, Therese Krogh overtager. Her har mobilreperationsbutikken Fastfix ligget siden oktober 2019. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

I forbindelse med flytningen vil butikken også til at ændre åbningstiderne en smule, så de fremover følger resten af midtbyen. Den største ændring er, at der hver mandag vil være åbent, hvor det i dag har været efter aftale.

Annonce
Fredericia For abonnenter

Her er Fredericias nye Lidl: Så stor og grøn bliver butikken

Danmark

Tirsdagens coronatal: Yderligere 46.590 coronatilfælde - tallet for indlagte når 918

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Cyklister får ingen hjælp fra ministeren: De må leve med at overtage bilisternes vigepligt

Fredericia For abonnenter

Nye og garvede byrødder får grundig intro efter sidste års turbulens: - Stor fejl, at det blev aflyst sidst

Kolding

Hvalen i Kolding Fjord bliver liggende: - Det tegner ikke så godt, det er ikke en hval, der har det særlig godt

Fredericia

Jan er muligvis verdens største nørd: Planlægger at åbne museum med sin samling

Regeringen bekræfter: Vil fjerne næsten alle restriktioner

Erhverv For abonnenter

69-årige Mogens kører 70.000 kilometer om året med rensetøj: - Jeg syntes, at jeg var lidt for frisk til ikke at lave noget

Stefan rev rødderne op og kastede sig ind i 'udskældt' branche: - Jeg har ikke et sekund fortrudt

Fredericia

Udsigt til en Lidl mere i Fredericia: Så meget snupper ny stor butik fra de andre

Hanne blev overfuset af chefen og fik hjertesvigt: - Det er et grufuldt eksempel på et ødelæggende psykisk arbejdsmiljø

Fredericia

Ny tankstation åbner inden for et par uger: Vaskehal kommer til på sigt

Fredericia For abonnenter

Lennie afvist efter 50 år i Danmark: Forening støtter nu lægepar i kamp for 78-årigs statsborgerskab

Fredericia HK

FHK gik fra to kampe til nul - nu skal klubben alligevel spille træningskamp

Annonce