Annonce
Navne

Casa har ansat ny finansdirektør: Han skal holde styr på milliardforretningen

Jan Aarestrup. Pressefoto

Horsens: Jan Aarestrup tiltræder pr. 1. december som økonomidirektør i Casa A/S, Horsens.

Han kommer fra en lignende stilling hos ELF Development A/S og har tidligere også været økonomidirektør i Bonava og JM Danmark.

Jan Aarestrup har en lang og bred erfaring indenfor økonomi- og finansområdet, og han har særlig erfaring med de udfordringer, der knytter sig til økonomi- og likviditetsmæssig styring af store, komplekse projekter, oplyser Casa A/S i en pressemeddelelse.

Desuden har Jan Aarestrup 18 års ledelseserfaring fra nordiske virksomheder med primære aktiviteter inden for udvikling og styring af ejendomsprojekter.

- Jan er forretningsorienteret med stort fokus på den daglige drift, det tværorganisatoriske samarbejde samt de processer og strukturer, der faciliterer dette bedst muligt. Samtidig er han værdidrevet med naturlig høj integritet og stor interesse for virksomhedskultur, hvilket også har haft stor betydning for dette "perfekte" match. Jeg glæder mig meget til vores samarbejde, siger Torben Modvig, adm. direktør i Casa A/S, i pressemeddelelsen.

52-årige Jan Aarestrup, der er uddannet cand.merc.aud. og executive MBA fra CBS, afløser Kim Balle, som i foråret meddelte, at han skal være økonomidirektør hos Torm A/S pr. 1. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce