Annonce
Fredericia

Iværksættere fra Korskær vinder to priser: Idérige unge får anerkendelse for trappe-projekt

Mikrovirksomheden H2B Lifted vandt weekenden en pris til Mind Your Own Business Award 2020 i København. Foto: Mind Your Own Business
Annonce

Fredericia: Lørdag vandt mikrovirksomheden H2B-Lifted fra vestbyen to priser til prisuddelingen Mind Your Own Business Award 2020 i København. Det oplyser Mind Your Own Business i en pressemeddelelse.

De unge, som alle er i alderen 15-18 år, vandt henholdsvis æresprisen for stort forretningspotentiale og prisen for innovation og nytænkning. Virksomheden er en del af konceptet Mind Your Own Business, som hjælper unge i sociale boligområder i gang med iværksætteri.

I mikrovirksomheden lagde de unge ud med et vildt og ambitiøst mål: at hjælpe ældre og gangbesværede med at komme op og ned ad trapper på en sikker og lettere måde.

De holdt fast i deres mål og tilpassede produktudvikling i en proces, som mundede ud i en prototype af et blødt trædeunderlag, som både understøtter, afhjælper stød og skaber sikkert fodgreb.

På trods af tilpasninger, op- og nedture og en længere Covid-19 periode står de nu klar til at arbejde videre med deres mikrovirksomhed i Mind Your Own Business Academy det kommende år.

Undervejs har drengene fået støtte, råd og vejledning fra syv kompetente venturepiloter og Den Boligsociale Helhedsplan i Fredericia.

Derudover har de i processen fået råd og vejledning fra deres mentorvirksomhed Rambøll og virksomhederne Boston Consulting Group og LiftUp.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Bøvl med rundspørge om kommunal rengøring: Uklar kommunikation dumper Fredericia i stort tjek

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Fredericia

Frivillige søger videre efter Jørgen: Helikopter sættes ind i eftersøgning

Fredericia

Se video fra Østerstrand: Borgmester fortæller om den lokale corona-situation

Annonce