Annonce
Navne

Karrosseribyg-boss afløser maskincenter-ejer på direktørpost i Odder og Jelling og to andre byer

Den kommende direktør for Dansk Maskincenter A/S, Charlotte Villum Jensen, står her sammen med firmaejerne Henning Lund Andersen (i midten) og Holger Skjoldemose. Pressefoto

Odder/Jelling: 49-årige Charlotte Villum Jensen tiltræder 1. december som direktør for Dansk Maskincenter A/S, der har afdeling i bl.a. Odder og Jelling.

I de seneste fire år har hun været administrerende direktør hos Fyns Karosseribyg A/S, og i 2006-2011 var hun ansat hos LandbrugsMedierne, bl.a. som salgschef.

Charlotte Villum Jensen, der er uddannet eksportingeniør, og som også har arbejdet i produktionsvirksomheder, afløser Henning Lund Andersen på direktørposten.

Han ejer fortsat Dansk Maskincenter A/S sammen med Holger Skjoldemose.

- Vi har søgt en energisk og handlekraftig direktør med en naturlig autoritet, der kommunikerer ubesværet med folk. Lige præcis den profil, krydret med stærke faglige kompetencer og positive resultater fra tidligere brancherelevante jobs i bagagen, har vi fundet i Charlotte Villum Jensen, siger Henning Lund Andersen i en pressemeddelelse.

Dansk Maskincenter blev skabt i oktober 2017, da Henning Lund Andersen, ejer af Rimmerhus Maskinforretning A/S, og Holger Skjoldemose, ejer af Jelling Maskinforretning A/S og Odder Diesel, slog sig sammen og købte Toftlund-afdelingen af det dengang konkursramte TBS.

Dansk Maskincenter A/S består derfor i dag af fire forretninger, som drives fra Jelling, Odder, Rimmerhus og Toftlund.

- Jeg ser frem til at være en væsentlig medspiller, når det gælder at fortsætte det gode arbejde med at få skabt en fælles kultur for de fire selvstændige forretninger og måske lige så vigtigt sætte fokus på, hvornår den lokale fundamentering er vigtigst, siger Charlotte Villum Jensen i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Tind sigter efter borgmesterkæden: Her er forskellen på V og S

Annonce