Annonce
Erhverv

Klap på skulderen til lokal virksomhed: Poul B. Jakobsen nomineret til årets ejerleder

Det er ikke uvant for Process Engineering at modtage og være nomineret til priser. I januar 2016 modtog direktør i Process Engineering Poul B. Jakobsen årets erhvervspris fra Business Fredericia. Nu er han nomineret til Årets ejerleder i Sydjylland. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
Pwc har nomineret tre virksomhedsejere til årets ejerleder i Sydjylland. En af dem er fra Fredericia.
Annonce

Fredericia: Indehaver af konsulentvirksomheden Process Engineering Poul B. Jakobsen er nomineret til årets ejerleder i Sydjylland. Det oplyser Pwc, der i samarbejde med Nykredit og Dansk Erhverv uddeler prisen, i en pressemeddelelse.

Prisen går til den ejerleder, der med et klart formål og tydelige værdier går foran og gør en forskel for Danmark ved at skabe vækst og arbejdspladser. De tre finalister i Sydjylland er foruden Poul B. Jakobsen, Process Engineering, Jesper Hansson, Svane Shipping A/S (Kolding) og Jesper Ratza Hansen, Auction Group A/S - Autoproff (Kolding).

- De tre finalister er alle eksempler på en dansk ejerleder, der med succes skaber vækst og udvikling til inspiration og stor betydning for dansk erhvervsliv. Vi ønsker vores finalister i Sydjylland et stort tillykke, og vi ser frem til at hædre dem alle ved regionskåringen, fortæller Henrik Forthoft Lind, partner i PwC i Trekantområdet.

Annonce

Pris uddeles 31. oktober

Hos Nykredit understreger man, at de tre finalister er kendetegnet ved, at ejerlederen har formået at skabe en bemærkelsesværdig vækst, og som frontfigur gør en stor forskel for virksomhedens succes og værdier:

- Blandt danske virksomheder er langt de fleste ejet og ledet af én og samme person, og typisk har de stor indflydelse på lokalområdet. Ejerlederne har derfor betydning for, hvor meget vækst og hvor mange nye arbejdspladser, der bliver skabt i den enkelte region – og i hele Danmark. Dét vil vi gerne være med til at hylde og fejre, siger regionsdirektør i Nykredit, Mogens B. Sørensen. I nomineringen skriver Pwc blandt andet om Poul B. Jakobsen: "For Poul er det ”primære formål” ikke kun at tjene penge. Han vægter virksomheden og medarbejdernes arbejdsmiljø og arbejdsglæde højt med fokus på kvalitet og spændende tekniske opgaver. Udover at være lokalt forankret og nærværende, bl.a. som formand for den lokale kunstforening i Fredericia, har Poul også et stort fokus på bæredygtighed set ud fra et mere globalt perspektiv".

Spændingen bliver udløst 31. oktober. Tidligere landsdelsvindere er blandt andre: Bjarke Hansen fra Primo Tours A/S (2018), Mikkel Borg Bjergsø fra Mikkeller ApS (2017) og Marie-Louise Bjerg fra Mountain Top Industries ApS (2016).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Politikere undrer sig også efter Enhedslistens kritik: Hvor mange kommunale millioner er der sat af til folkeskolen?

Fredericia

Enhedslisten retter mistanke mod eks-borgmester og kommunaldirektør: Frygter udvalgssager er blevet fjernet og velfærdsbudget er pustet kunstigt op

Fredericia

Xenia afleverer sine børn for at kunne passe andres: - Folk gør bestemt, hvad de kan

Fredericia For abonnenter

Skal jonglere mellem morhatten, lærerhatten og arbejdshatten: Mette føler ikke, hun slår helt til

Annonce