Annonce
112

Flammerne kom ud ad vinduerne - tidligere lysthus hårdt ramt af brand

Brand på Vejle Landevej mandag morgen. Foto: Kathrine Jensen
Tidligere lysthus på Vejle Landevej er ikke fuldstændig udbrændt, men dog omfattende skadet. Det er uvist, hvordan branden er opstået, og der skal nu tages stilling til, hvorvidt branden skal efterforskes af politiet.
Annonce

Fredericia: Klokken 07.15 mandag morgen blev der anmeldt ild i et hus på Vejle Landevej 75 - en ejendom kort efter Hejse Kro i retning mod Vejle.

Vejle Landevej blev spærret af, så redningsmandskab kunne komme til, men der er omkørsel på stedet, og klokken cirka 08.00 kunne én kørebane igen passeres, men trafikken blev dirigeret af politiet.

Foto: Nana Hanghøj
Annonce

Ingen personskade

Ifølge vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi blev der ikke fundet personer i bygningen, hvorfor ambulancen alene holdt stand-by. I følge Fredericia Dagblads oplysninger er der tale om et tidligere - og nu lukket - bordel. Et større opbud af brandbiler og en ambulance blev sendt af sted, og røgdykkere er sendt ind i huset. Fredericia Dagblads mand på stedet rapporterer om røg, knuste ruder og sodskader. Omkring klokken otte begyndte brandfolkene at fjerne tagplader fra det brændende hus.

Grundet den kraftige vind, var det også svært for udefrakommende at se, hvorfra branden stammede. Den bagerste del af huset så dog umiddelbart mest ramt ud, og selvom der ikke var synlige flammer, er det usandsynligt, at der er meget hus til beboelse tilbage, når slukningsarbejdet er ved vejs ende.

Annonce

Omfattende skader

Indsatsleder ved TrekantBrand, Ulrik Strehle konstaterede dog ved ankomst, at det var på førstesalen, flammerne kom ud ad vinduerne.

Det er uvist, hvordan branden er opstået, men indsatslederen fortæller, at hele huset er ramt af branden.

- Det brændte ud gennem vinduerne på første sal, da jeg kom. Hele huset er påvirket af branden, men det er ikke hele bygningen, der er udbrændt.

Ulrik Strehle siger ligeledes, at Skadeservice er tilkaldt mandag formiddag, hvorfra meldingen lyder, at der skal taksator på for at vurdere. Der er tale om ”omfattende skader”.

Mandag formiddag blev taget desuden taget af huset. Politiet skal nu tage stilling til, hvorvidt der skal efterforskes i branden.

Foto: Kathrine Jensen

Foto: Kathrine Jensen
Foto: Kathrine Jensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce