Annonce
Fredericia

Lokalt byggefirma løb med bolden - CJ A/S skal bygge tribune til 16 mio. kroner på Monjasa Park

Sådan kommer Monjasa Park til at tage sig ud efter planen ved sæsonstart 2021. CJ A/S skal opføre nordtribunen for 16 mio. kroner. Illustration: FC Fredericia
CJ A/S skal bygge den nye publikumstribune på Monjasa Park. Projektet til 16 mio. kroner skal stå klar til sæsonstart 2021 med plads til 1400 siddende og 500 ståpladser. Projektet er et af mange sikret af ekstra anlægsmillioner.
Annonce

Fredericia: Det bliver den lokale entreprenør CJ A/S, som skal bygge den nye publikumstribune på Monjasa Park. Licitationen er netop overstået, og CJ A/S vandt opgaven.

- Det er vigtigt og særligt i disse tider, at vi bakker op om vores lokale erhvervsliv. Det glæder mig derfor, at det er et lokalt byggefirma, der skal stå for byggeriet i Monjasa Park. Jeg glæder mig til at følge med i byggeriet, og så ser jeg frem til store fodboldoplevelser med FC Fredericia i nye omgivelser, siger Christian Jørgensen (V), næstformand i kultur- og idrætsudvalget, i en pressemeddelelese fra Fredericia Kommune.


Det er vigtigt og særligt i disse tider, at vi bakker op om vores lokale erhvervsliv. Det glæder mig derfor, at det er et lokalt byggefirma, der skal stå for byggeriet i Monjasa Park.

Christian Jørgensen (V) næstformand i kultur- og fritidsudvalget


CJ A/S glæder sig til at komme i gang med opgaven. CJ A/S stod også for den store renovering af T.Hansen Arenaen og det nye indgangsparti til Fredericia Idrætscenter.

- Som lokal virksomhed er vi glade for at være med i den positive udvikling, som kendetegner Fredericia i disse år, og vi ser frem til opgaven. Vi samarbejder med en anden lokal spiller, Rambøll, som nu vil gå i gang med at projektere den nye tribune, så stadion kan gøres klar til en fremtid i Superligaen, siger Jonathan Smetana, vicedirektør i CJ A/S.

Annonce

Klar til sæson 2021

Den nye tribune skal stå klar til sæsonstart 2021. Der bliver 1400 siddepladser og 500 ståpladser, salgsboder, nye toiletfaciliteter og depotrum.

En tredjedel af tribunen kommer til at være forbeholdt udeholdets tilskuere, der får egen indgang og direkte adgang til bussen. En nødvendig opgradering ifølge direktør i FC Fredericia, Stig Pedersen:

- Vi ser frem til, at Monjasa Park kommer i gang med anden fase ud af tre, så vi får bedre betingelser for at kunne opfylde vores mål om at rykke i Superligaen. Forholdene for sponsorer, publikum og fans bliver optimeret, og vi glæder til at følge byggeriet de kommende måneder. Vi vil gerne sige stor tak til Fredericia Kommune og byrådet for den opbakning og tillid, de viser FC Fredericia, så vi sammen kan nå nye mål for fodbolden i Fredericia, udtaler han.

Projektet blev offentliggjort på et pressemøde tilbage i maj, hvor Fredericia Byråd præsenterede store investeringer i kommunens kultur- og idrætsfaciliteter på 47 mio. kroner - alene i 2020.

Med et ikke-eksisterende anlægsloft i 2020 er der fuld fart på flere anlægsprojekter i hele kommunen for 303 mio. kroner, som byrådet har lånt til en lav rente. Pengene går til store og små anlægsprojekter, som skal holde hjulene i gang under coronakrisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Partier afviser regeringens forslag om krav om mundbind i det offentlige rum: - Det kom som en tyv om natten

Fredericia For abonnenter

Konkursbo dækker ikke tab: Trofast teatergæst insisterer på at tabte billetter byttes med nye

Annonce