Annonce
Fredericia

Lokalt byggefirma løb med bolden - CJ A/S skal bygge tribune til 16 mio. kroner på Monjasa Park

Sådan kommer Monjasa Park til at tage sig ud efter planen ved sæsonstart 2021. CJ A/S skal opføre nordtribunen for 16 mio. kroner. Illustration: FC Fredericia
CJ A/S skal bygge den nye publikumstribune på Monjasa Park. Projektet til 16 mio. kroner skal stå klar til sæsonstart 2021 med plads til 1400 siddende og 500 ståpladser. Projektet er et af mange sikret af ekstra anlægsmillioner.

Fredericia: Det bliver den lokale entreprenør CJ A/S, som skal bygge den nye publikumstribune på Monjasa Park. Licitationen er netop overstået, og CJ A/S vandt opgaven.

- Det er vigtigt og særligt i disse tider, at vi bakker op om vores lokale erhvervsliv. Det glæder mig derfor, at det er et lokalt byggefirma, der skal stå for byggeriet i Monjasa Park. Jeg glæder mig til at følge med i byggeriet, og så ser jeg frem til store fodboldoplevelser med FC Fredericia i nye omgivelser, siger Christian Jørgensen (V), næstformand i kultur- og idrætsudvalget, i en pressemeddelelese fra Fredericia Kommune.


Annonce

Det er vigtigt og særligt i disse tider, at vi bakker op om vores lokale erhvervsliv. Det glæder mig derfor, at det er et lokalt byggefirma, der skal stå for byggeriet i Monjasa Park.

Christian Jørgensen (V) næstformand i kultur- og fritidsudvalget


CJ A/S glæder sig til at komme i gang med opgaven. CJ A/S stod også for den store renovering af T.Hansen Arenaen og det nye indgangsparti til Fredericia Idrætscenter.

- Som lokal virksomhed er vi glade for at være med i den positive udvikling, som kendetegner Fredericia i disse år, og vi ser frem til opgaven. Vi samarbejder med en anden lokal spiller, Rambøll, som nu vil gå i gang med at projektere den nye tribune, så stadion kan gøres klar til en fremtid i Superligaen, siger Jonathan Smetana, vicedirektør i CJ A/S.

Klar til sæson 2021

Den nye tribune skal stå klar til sæsonstart 2021. Der bliver 1400 siddepladser og 500 ståpladser, salgsboder, nye toiletfaciliteter og depotrum.

En tredjedel af tribunen kommer til at være forbeholdt udeholdets tilskuere, der får egen indgang og direkte adgang til bussen. En nødvendig opgradering ifølge direktør i FC Fredericia, Stig Pedersen:

- Vi ser frem til, at Monjasa Park kommer i gang med anden fase ud af tre, så vi får bedre betingelser for at kunne opfylde vores mål om at rykke i Superligaen. Forholdene for sponsorer, publikum og fans bliver optimeret, og vi glæder til at følge byggeriet de kommende måneder. Vi vil gerne sige stor tak til Fredericia Kommune og byrådet for den opbakning og tillid, de viser FC Fredericia, så vi sammen kan nå nye mål for fodbolden i Fredericia, udtaler han.

Projektet blev offentliggjort på et pressemøde tilbage i maj, hvor Fredericia Byråd præsenterede store investeringer i kommunens kultur- og idrætsfaciliteter på 47 mio. kroner - alene i 2020.

Med et ikke-eksisterende anlægsloft i 2020 er der fuld fart på flere anlægsprojekter i hele kommunen for 303 mio. kroner, som byrådet har lånt til en lav rente. Pengene går til store og små anlægsprojekter, som skal holde hjulene i gang under coronakrisen.

Annonce
Fredericia For abonnenter

Plejecenter får ny mavepuster: Kraftig kritik for tredje gang i træk

Danmark

Torsdagens coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Fredericia vokser videre i 2022: Ikke langt til næste runde rekord

FC Fredericia For abonnenter

Ingen plads til fejl i kampen om topplaceringerne: Disse tre ting skal FC Fredericia tage med fra Hvidovre-nederlag

Debat

Enhedslisten om sparekatalog: Det er en situation, kommunen er tvunget ud i, men som vi kan og bør gøre oprør imod

Kultur

Avisens tegner vinder prisen for Årets bladtegning: Se Putin tørre sved af panden

For abonnenter

10.000 kæmpemøller er en trussel mod Nordsøens sæler og hvaler: - Vi ved meget lidt om konsekvenserne

Erhverv

Bestseller får et af Danmarks største lejemål i Taulov: Modekoncern udvider markant

Fredericia For abonnenter

Borgere lyttede og spurgte til mere havn - særligt et emne fyldte

Byggekæde i kraftig vækst overtager en af Sønderjyllands specialistforretninger: - Vi er et godt match

Erhverv

Carlsbergs bryggeri i Fredericia vinder international pris

Claus Hjort om sit livs stormvejr: - Jeg har en vrede over, at jeg skal bruge min sidste tid i politik med beskyldninger om at være landsforræder

Debat

Venstre efter ny kritik af plejecenter: Vi kan ikke sidde og vente på, om indsatsen nytter eller ikke nytter - vi skal vide det

Erhverv For abonnenter

For 30 år siden startede Peter med at vende burgere: Nu ejer han to McDonald's-restauranter i Fredericia og fire i alt

Fredericia

Stærkt trafikeret rundkørsel skal forvandles til et kryds: Derfor er det en god idé

Annonce