Annonce
FC Fredericia

Målscorer sender stikpille til FC Fredericia-direktør: Jeg er åbenbart ikke en del af basen

Dennis Høegh scorede fredag og spillede en god kamp, Men han tvivler stærkt på, at han fortsætter i klubben efter sommer. Foto: Søren Gylling
Dennis Høegh står med kontraktudløb til sommer, og han er ikke helt tilfreds med den måde, som FC Fredericia behandler ham på.

Fredericia: Han startede inde, han scorede, han fremtvang et frispark som gav mål, og han spillede en god kamp. 32-årige Dennis Høegh viste fredag aften mod HB Køge, at han ikke er færdig, selvom han i fodboldmæssig forstand er ved at være en ældre herre.

Han er en af 14 FC Fredericia-spillere, som ikke har kontrakt med klubben forbi sommer, men han har endnu ikke hørt noget fra klubben, og det er han ikke helt tilfreds med.

- Nej, jeg har ikke hørt noget endnu, sagde han.

Annonce

- Men den anden dag kunne jeg læse i et vist medie, at man i klubben er godt tilfreds med truppen, fordi man har basen til næste sæson på plads. Det kan jo kun betyde, at jeg ikke er en del af basen, og derfor skal jeg så gøre op med mig selv, om jeg vil blive her, siger han.

Artiklen, som Dennis Høegh henviser til, blev bragt i Fredericia Dagblad den 5. maj. I den sagde FC Fredericias direktør Stig Pedersen blandt andet om klubben 14 kontraktudløb:

- 14 kan virke som et voldsomt tal, men en stor del af vores base har vi på plads.

Det er den bemærkning, som er faldet Dennis Høegh for brystet. Han spillede fredag sin første kamp fra start i 2021, og det betyder også noget for valget af fremtidens klub.

- Det kommer an på mange ting. Hvor meget kommer jeg til at spille? Når man føler, man er god nok til at gøre en forskel og ikke får lov at vise det, hver gang der er kamp, kan det godt være, at man ikke er det rette sted, sagde angriberen.

Familien vil gerne se far

Han kom  til FC Fredericia i sommeren 2015 og er sammen med anfører Christian Ege Nielsen klubbens længst tjenende spiller.

- Jeg holder meget af klubben. Jeg har været heri mange år, så det er da ikke sjovt at gå og tænke på, at det måske er slut. Men fodbold er en verden, hvor det kan skifte fra den ene dag til den anden, sagde han.

Han er 32 år gammel og er far. Derfor er det også vigtigt for ham, at der ikke bliver for mange søndagsture til Helsingør, hvor han ender med at sidde på bænken i 90 minutter.

- Jeg har en familie, som gerne vil se mere til deres far i weekenderne. Så det synes jeg ikke, jeg kan byde nogen, selvom fodbold er min store passion, sagde han.

Hvis ikke fremtiden ligger i Fredericia, fortsætter han formentlig et andet sted.

- Jeg føler mig ikke færdig. Jeg synes, jeg viser drengene til træning hver dag, at jeg godt kan være med, sagde han

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Socialdemokraterne har valgt: Her er dem, du kan stemme på til november

Fredericia

Fynboer fortæller det gerne: Men Fredericia Kommune svarer ikke på konkret spørgsmål om topchef

Fredericia For abonnenter

Oppositionen kalder det for 'dybt kritisabelt': Chef så aldrig aftale om, at han skulle være leder for Kirsten Blæhr

Annonce