Annonce
Middelfart

Næste udfordring i Foreningsstafetten: Håndbold-drenge udfordrer på vilde bold-tricks

Avisen har i samarbejde med Middelfart Kommune sat en stafet i gang, hvor lokale foreninger skal udfordre hinanden på skills og vilde tricks.
Annonce

Så er den her. Udfordring nummer to i Foreningsstafetten, og de tre drenge fra Middelfart Håndboldklubs (MHK) U13-hold Jonas Thor, Tobias Hansen og Patrick Andreasen har bestemt ikke skruet ned for sværhedsgraden.

De tre drenge fra MHK vandt den første runde af Foreningsstafetten, hvor Gymnastikforeningen Fjelsted-Harndrup udfordrede i en disciplin, som bedst beskrives som påklædning kombineret med tricks.

Avisen har i samarbejde med Middelfart Kommune sat gang i en foreningsstafet, som på skift skal udfordre de lokale foreninger og deres medlemmer på skills og vilde tricks.

Gymnastikforeningen Fjelsted-Harndrup lagde hårdt ud, og Middelfart Håndboldklub følger nu trop med endnu en spændende udfordring.

Kan du gøre de tre U13-drenge kunsten efter - eller har du og dine holdkammerater andre vilde boldtricks i ærmet? Man må gerne være kreativ i sin udførelse af udfordringen, så længe grundprincipperne i øvelsen indgår.

Stafetten kommer til at køre på avisens Facebook-side Vores Middelfart og på foreningernes egne Facebook-sider.

Udfordring nummer to - gør som de tre drenge fra håndboldklubben - løber til onsdag 20. maj klokken 12.

Annonce

Sådan gør i:

Når en forening gennem avisen lægger en udfordring op på Facebook-siden Vores Middelfart, har alle interesserede en lille uges tid til at løse den, filme deres forsøg og uploade videoen som kommentar på opslaget.

Derefter kåres en vinder, og der udfordres en ny forening, som lægger en ny udfordring op på Facebook.

Sådan gør du:

  • Få en instruktør eller et andet medlem fra foreningen til at filme udfordringen - læg helst ikke musik indover bagefter.
  • Udfordringen må gerne være i samme dur, som det foreningen laver normalt. Eksempelvis tager gymnasten fra Fjelsted-Harndrup Gymnastikforening en t-shirt på, mens hun står på hænder.
  • Udfordringen må gerne kunne løses af alle aldersgrupper.
  • Og udfordringen skal helst kunne udføres uden alt for mange rekvisitter.
  • Når din forening har lavet en udfordring, sender i videoen i en mail til journalist på Fyens Stiftstidende og Melfar Posten, Sofie Secher Karlsen på sokar@fyens.dk, som deler den på avisens Facebook-side "Vores Middelfart".
  • I må også gerne dele udfordringen på foreningens egen Facebook-side.
Jonas Thor, Tobias Hansen og Patrick Andreasen fra Middelfart Håndboldklubs U13-hold er klar med en udfordring på vilde boldtricks - kan du gøre dem kunsten efter? Foto: Screendump fra udfordrings-videoen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se klippene - udvalgte spørgsmål til statsministeren: Kan jeg bryde loven og via min uvidenhed slippe for straf?

Annonce