Annonce
Erhverv

Ny ejer i fredericianske KM Telecom: - Det er en milepæl

Michael Hermansen er nu eneaktionær i KM Telecom Danmark A/S, der har base i Fredericia. Han er stifter af firmaet, men har tidligere været under rekonstruktion. I denne uge købte han de sidste 51 procent af aktierne tilbage. Pressefoto
Michael Hermansen har i denne uge købt de sidste 51 procent aktier tilbage i KM Telecom Danmark A/S. Det betyder, at han nu igen er eneaktionær i firmaet, han oprindelig selv stiftede.

Fredericia: Michael Hermansen, stifter og CEO, kan nu igen kalde sig herre i eget hus. I denne uge købte han de sidste procenter af aktierne i firmaet, KM Telecom Danmark A/S tilbage.

Det oplyser Michael Hermansen i en pressemeddelelse.

KM Telecom kom under rekonstruktion i 2011 grundet store udeståender hos norske kunder. Michael Hermansen fortsatte som CEO og medejer med 25 procent af aktierne. Sidste år erhvervede han yderligere 24 procent, og i denne uge underskrev han købet af de resterende 51 procent.

- Det er en ubeskrivelig følelse igen at være herre i eget hus. Rekonstruktionen i 2011 og tiden efter var på alle måder en udfordrende omgang. Men alle mand har kæmpet og slidt, og det lange, seje træk samt de nødvendige tilpasninger bærer nu frugt i form af bundsolide resultater, fortæller en glad Michael Hermansen i pressemeddelelsen.

Annonce

Lys fremtid

Michael Hermansen betegner hele processen efter rekonstruktionen som hård, men lærerig.

- Denne milepæl var ikke nået uden vores loyale og dygtige medarbejdere, samt naturligvis vores gode kunder og samarbejdspartnere, lyder det fra den nye eneaktionær i KM Telecom Danmark A/S.

Ifølge Michael Hermansen ser virksomheden ind i en lys fremtid. Udbygningen af 4G-netværket - og på længere sigt 5G - kører på fuld kraft, og de politiske krav om god mobildækning i Udkantsdanmark giver også travlhed de kommende år, slår han fast i pressemeddelelsen.

KM Telecom Danmark A/S har et halvt hundrede medarbejdere, og selv om der er mangel på telemontører, så ventes dette tal at stige til cirka 65 inden for et halvt års tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Folketingsmedlem søgte svar hos miljøministeren: Der er så meget gift og svovlbrinte i Lillebælt, at der faktisk er dødt

Annonce