Annonce
Erhverv

Ny, eksklusiv hotel-oplevelse på vej i Fredericia

Betina Schack Schmidt står bag det nye hotelkoncept, Port Suites, der forventes at slå dørene op i det indre Fredericia midt i februar. Og hun glæder sig. Foto: PR
Luksuriøse lejligheder med højt serviceniveau samt oplevelsen af Fredericia, omgivelserne og fredericianerne. Det er konceptet i Port Suites.

Fredericia: Fredericia er så god en oplevelse, at endnu flere skal have muligheden. Og det i eksklusive rammer i et helt nyt hotelkoncept i Kanalbyen.

Det mener Betina Schack Schmidt, der allerede midt i februar forventer at være klar med Port Suites. I foreløbig to store lejligheder i Kongens Punkt vil hun byde erhvervsfolk og andre rejsende indenfor i lækre omgivelser, hvorfra de kan nyde oplevelsen af fæstningsbyen, dens omegn, dens restauranter, dens kultur, dens natur og dens mennesker.


Når først verden åbnes, kommer vi til at opleve en ketchup-effekt i rejselysten. Og så er vi klar.

Betina Schack Schmidt, Port Suites


Betina Schack Schmidt står i forvejen bag Findminrejse.dk og Aktivferie.dk. Og som tilflytter i Fredericia har hun et godt øje for områdets fortræffeligheder.

- Fredericia er en virkelig spændende by. Men den er undersolgt, så alt for mange ikke aner, hvor skønt her er. Jeg plejer at kalde Fredericia for "Mini-Barcelona", fordi vi er en af de få byer, der både har strand, by-shopping, erhverv og hele pakken i øvrigt, siger Betina.

Hun har normalt selv op mod hundrede rejsedage om året, så hun har suget indtryk og erfaringer til sig fra store dele af verden og fra masser af hoteloplevelser.

- Jeg vil samle alt det bedste fra alle hoteller her. Vi starter allerede midt i februar, siger hun.

Første gæster blev et hold erhvervsfolk fra Sjælland.

Annonce

Åbner midt i nedlukning

Det kan måske virke halsløst at åbne et hotel midt i februar og corona-nedlukning.

- Men danskerne kan jo godt rejse, og man kan tydeligt mærke, at mange har behovet for at komme lidt væk. Så snart nedlukning og corona forsvinder, kommer ketchup-effekten - og så gælder det om at være klar, siger Betina Schack Schmidt, der ikke tvivler på, at tiden er den rette nu.

Foreløbig byder Port Suites på to store lejligheder i Kongens Port-bygningen på hjørnet af Kongensgade og Oldenborggade - for enden af Kanalbyens første kanal.

Hver lejlighed er på 150 kvadratmeter og rummer tre dobbelte soveværelser. Gæsterne kan så vælge, om de ønsker at have hele lejligheden eller kun dele af den til rådighed.

Tre investorer bag Port Suites

Betina Schack Schmidt er selv hovedinvestor bag Port Suites.

- Men jeg har to samarbejdspartnere med også, siger hun.

De to er Palle Højsholdt fra Aarhus. Han str blandt andet bag en guideskole og samarbejder i forvejen med Betina Schack Scmidt og Findminrejse.dk.

Derudover er det Rico Bastegaard fra Unique Travel på Nordsjælland.

- Hvis der bliver brug for det, kan vi hurtigt udvide med flere lejligheder. De behøver ikke at ligge i Kongens Punkt, men dog et sted i Kanalbyen, siger Betina Schack Schmidt.

Selvom der ikke vil være en fysisk reception, byder konceptet på samme service som hoteller.

- Det vil sige rengøring, sengeredning, tilbud om mad, massage, snacks, vinskab og så videre. Når jeg selv rejser, gider jeg ikke gå ned i kiosken efter en flaske vin. Og jeg gider heller ikke gøre rent. Det skal andre gøre. Jeg elsker, når dynen knaser af rent, strøget sengetøj - men jeg gider ikke selv rede sengen. Det skal andre gøre. Sådan bliver det i Port Suites, siger hun.

Det nye hotelkoncept vil samarbejde med lokale spisesteder og lokale kunstnere, som vil kunne præsentere og sælge deres kunst i lejlighederne.

Port Suites' første to lejligheder ligger her i Kongens Punkt på hjørnet af Kongensgade og Oldenborggade. Arkivfoto: Søren Gylling
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Få dage efter storbranden på Nørrebrogade: Nedbrændt virksomhed rejser sig hurtigt igen

Fredericia

Ny strategi giver gevinst: Der testes på livet løs i Fredericia

Annonce