Annonce
Middelfart

Ny læge til Brenderup

Line Bøtner Kristensen er ny læge i Brenderup. Foto: Privat
Line Bøtner Kristensen går fra 1. april i kompagniskab med læge Niels Frydshou Munck og rykker ind som læge i Brenderup Lægehus. Hun afløser Anders Munck, der har drevet praksis siden 1978.

Brenderup: Det er en nyuddannet speciallæge, der fra 1. april rykker ind i Brenderup Lægehus for at gå i kompagniskab med Niels Frydschou Munck, der har været medejer af klinikken siden 2014.

Line Bøtner er uddannet læge fra Syddansk Universitet i 2011. Line Bøtner havde efterfølgende sin KBU (tidligere kaldet turnus) på Fælles Akut Modtagelsen i Svendborg samt i en praksis i Odense. I sin speciallægeuddannelse i Almen medicin har hun været ansat i forskellige lægepraksis rundt om på Fyn samt været ansat på både medicinsk-, kirurgisk-, psykiatrisk-, gynækologisk-, og børneafdelingen i hhv. Svendborg og Odense. Hun blev færdig som speciallæge i almen medicin i januar 2019, og blev efterfølgende ansat som fast vikar i Brenderup Lægehus.

Den nye læge i Brenderup bor privat i Odense sammen med sin mand og to børn.

Line afløser læge Anders Munck, der har drevet praksis siden 1978. Først som solopraksis indtil 2001, derefter i kompagniskab først med læge Claus-Henrik Rasmussen indtil 2014, derefter med læge Niels Frydshou Munck, som nu går i kompagniskab med Line Bøtner. Ved siden af praksis har Anders Munck i mange år været leder af et projekt for kvalitetsudvikling i almen praksis ved Syddansk Universitet i Odense. Anders Munck vil i en periode fortsat hjælpe i praksis, når der er behov for det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce