Annonce
Kolding

Nyt fitnesscenter åbner snart i Agtrup: Jeg skulle bruge noget selv, og pludselig tog det om sig

Om cirka tre uger forventer Morten Læborg Madsen at kunne åbne sit nye fitnesscenter Fitness A på Møllebakken 14 i Agtrup. I forvejen driver han dykkerfirmaet Subseacon, som har adresse lige ved siden af det nye center, og han ejer en række ejendomme, som han udlejer. Foto: Steffen Nielsen
Morten Læborg Madsen manglede selv et sted at træne nær sit arbejde. Projektet greb om sig, og snart kan han åbne et spritnyt fitnesscenter på 300 kvadratmeter.

Agtrup: Egentlig skulle det bare have været et lille træningslokale til Morten Læborg Madsen selv og de ansatte i hans dykkerfirma Subseacon, men inden længe slår et nyt 300 kvadratmeter stort fitnesscenter dørene op i Agtrup under navnet Fitness A.

Det nye fitnesscenter rummer et cardio-lokale med blandt andet løbebånd, cykler og romaskiner, et styrketræningslokale med masser af maskiner og vægte og en lille gymnastiksal, som kan bruges til for eksempel yoga eller spinning.

- Jeg skulle bruge noget selv, fordi jeg får dårlige skuldre, hvis jeg ikke træner, og jeg kiggede så lidt på noget udstyr til mig selv og mine ansatte, og pludselig greb det om sig, fortæller Morten Læborg Madsen.

Annonce

Fitness A er godkendt til 50 personer ad gangen, og centret kommer til at være ubemandet med en kodelås, så medlemmerne selv kan lukke sig ind.

Kan udvide

Morten Læborg Madsen beskriver selv sit nye fitnesscenter som et lille hyggecenter, som netop skal adskille sig fra centrene inde i Kolding ved at være et lille sted. Dog er han klar til at udvide, hvis behovet skulle være der.

- Jeg har 300 kvadratmeter mere inde bagved, hvor vi kan lave noget crossfit, hvis det bliver populært. Hvis vi bliver overrendt, så udvider vi med det samme, så vi ikke render ind i samme problemer som nogle af de mest travle centre, siger han.

Det nye fitnesscenter kan efter planen åbne om cirka tre uger, og Morten Læborg Madsen håber at kunne tiltrække kunder fra blandt andet Bjert, Agtrup, Dalby og Rebæk.


Jeg har 300 kvadratmeter mere inde bagved, hvor vi kan lave noget crossfit, hvis det bliver populært. Hvis vi bliver overrendt, så udvider vi med det samme.


Det nye fitnesscenter består af tre afdelinger; et cardio-rum, et styrketrænignsrum og en lille gymnastiksal. Foto: Steffen Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce