Annonce
Fredericia

Operation udsat: 23-årig mand er stadig i kritisk tilstand efter badeulykke

Den 23-årige mand, der tirsdag eftermiddag kom alvorligt til skade efter hovedspring fra cirkelbroen på Østerstrand, er fortsat i kritisk tilstand. Det fortæller hans faster til Fredericia Dagblad. Foto: Mette Mørk
Den unge mand, der tirsdag eftermiddag kom alvorligt til skade ved en badeulykke på Østerstrand, ligger i respirator og kunstig koma, fortæller mandens faster til Fredericia Dagblad.

Fredericia: - Som situationen er lige nu, er min nevø fortsat i kritisk tilstand.

Fredericia Dagblad har været i kontakt med Dzena Sljivar, som er faster til den 23-årige mand, der tirsdag eftermiddag kom ud for en alvorlig ulykke, da han sprang i vandet fra cirkelbroen på Østerstrand. Manden blev fløjet til Aarhus Universitetshospital i Skejby med lægehelikopter.

Her har Dzenas nevø ligget i kunstig koma og respirator lige siden, skriver hun til avisen efter aftale med den 23-åriges forældre.

Annonce

- Han kan ikke bevæge hverken arme eller ben, og han er stadig i respirator. Han er vækket af den kunstige koma, og han reagerer på, at familien er der, oplyser Dzena Sljivar, der ligesom resten af familien stadig er i chok.


Når man læser disse negative kommentarer, bliver man ramt og ked af det. For lige meget hvordan og hvorledes er det altid nemt at være bagklog

Dzena Sljivar, faster til den 23 årige tilskadekommende fredericianer


Den 23-årige skulle have været opereret i ryggen torsdag, men operationen blev udskudt til fredag, da han endnu ikke er stabil nok.

- Nakken tør de ikke operere på grund af de mange kvæstelser, skriver Dzena, der også har læst nogle af de kommentarer, folk har skrevet til Fredericia Dagblads artikel om, at flere badegæster dagen efter ulykken gerne så mere skiltning om forbud mod hovedspring ved broerne.

- Når man læser disse negative kommentarer, bliver man ramt og ked af det. For lige meget hvordan og hvorledes er det altid nemt at være bagklog, lyder det fra fasteren til den 23-årige mand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
FC Fredericia

Målscorer sender stikpille til FC Fredericia-direktør: Jeg er åbenbart ikke en del af basen

FC Fredericia For abonnenter

Karakterbogen: Angriber overstrålede alle, da FC Fredericia gav HB Køge smæk

Fredericia

Plejehjems-ansatte træder frem: Vi kan ikke genkende historien om dårligt arbejdsmiljø

Annonce