Annonce
Fredericia

Pizzakæde slår dørene op: Åbner på Vesterbrogade på lørdag

Taron Nikolyan og Andreas Nikolian åbner lørdag 23. januar klokken 14 Victorias Pizza på Vesterbrogade. Det er kædens sjette pizzeria, der foruden Fredericia er at finde i Strib, Haderslev samt tre steder i Kolding. På sigt håber de to pizzeria-indehavere ligeledes at åbne flere steder i landet med udgangspunkt i Trekantområdet. Foto: Søren Gylling
Pizzakæden Victorias Pizza gør sit indtog på det lokale marked, når den lørdag 23. januar slår dørene op på Vesterbrogade. Her kan kunderne forvente kvalitet og service fra bestilling, til pizzaen ligger i maven.
Annonce

Fredericia: Tidligere har fredericianerne måttet en tur til Strib eller Kolding, hvis de ville have en pizza fra Victorias Pizza.

Fra på lørdag 23. januar klokken 14 bliver den tur imidlertid en del kortere, når pizzakæden åbner sit sjette pizzeria, som ligger på Vesterbrogade 11 ved siden af Wetche Bageri.

Bag virksomheden står makkerparret Taron Nikolyan og Andreas Nikolian, som åbnede den første Victorias Pizza i 2012. De to iværksættere ser frem til, at de kan slå dørene op og tilbyde pizzaer som afhentning eller udbringning.

- Vi glæder os helt vildt til at kunne tilbyde fredericianerne vores pizzaer. Godt nok bliver der ingen åbningsfest på grund af den nuværende corona-situation. Men vi håber stadig, at vi kan være med til at give kunderne en god oplevelse, siger Taron Nikolyan.

Annonce

Kvaliteten i fokus

Menukortet byder på såvel de klassiske pizzaer såsom margherita, skinke, pepperoni og hawaii til de mere unikke pizzaer med særlige navne såsom "Kærlighed til ost", "Iben og Finn" og "Louise's special".


Vi glæder os helt vildt til at kunne tilbyde fredericianerne vores pizzaer. Godt nok bliver der ingen åbningsfest på grund af den nuværende corona-situation. Men vi håber stadig, at vi kan være med til at give kunderne en god oplevelse.

Taron Nikolyan, medindehaver af Victorias Pizza


Pizzaerne fås både med almindelig og grov bund, ligesom størstedelen af menukortet findes i en glutenfri udgave. Prismæssigt pizzaerne fra 70-90 kroner i almindelig størrelse.

- Vi går meget op i, at kunden skal mærke kvaliteten hele vejen. Det er lige fra, at de bestiller, til de får maden med hjem og smager den. Derudover lytter vi meget til kunderne, hvis der mod vores forventning er lavet fejl. Vi ønsker altid at forbedre os, og der er ikke én dag, hvor vi ikke tænker på, hvordan vi kan gøre vores pizzaer og forretning bedre, siger Andreas Nikolian, imens han viser rundt bag disken.

Snart bliver tildækningen foran pizzeriaet taget af. Som så mange andre pizzeriaer tilbyder de udbringning og afhentning med nærliggende parkeringsmuligheder. Inde i restauranten er der også opsat enkelte borde, som kan benyttes, når corona-restriktionerne tillader det. Foto: Søren Gylling

Helt centralt står den store, orange stenovn, der er brændefyret og udstyret med roterende bageplade.

Ovnen har de fået leveret fra Verona i Italien og kostede en kvart million. Til gengæld er den blandt de bedste ovne på markedet, pointerer Andreas Nikolian og Taron Nikolyan. Med plads til 13 pizzaer, der hver især skal have fire minutter i ovnen, forventer de to indehavere at kunne levere mange pizzaer på kort tid.

Annonce

Søger personale

Victorias Pizza holder åbent alle ugens dage i tidsrummet 11-21, og i alt bliver der 14 ansatte i alderen 15 år og opefter.

I begyndelsen vil det primært være personale fra Kolding, der kender til kædens koncept og værdier, som vil stå for driften, imens lokalt personale løbende ansættes og oplæres.

Den iøjnefaldende pizzaovn fra den italienske fabrikant Marana Forni har fået en central placering bag disken. Andreas Nikolian og Taron Nikolyan valgte ovnen efter grundig research, der blandt andet bød på en tur til pizzaens hjemland, Italien. Foto: Søren Gylling

Desuden vil Andreas Nikolian og Taron Nikolyan også kunne træffes i pizzeriaets første uger, så det får en god velkomst i byen - åbningsfest eller ej.

- Så selvom det ikke bliver den åbning, vi foretrækker, kan vi forhåbentligt give Fredericia en anden oplevelse til sommer, hvis det er muligt til den tid, siger Taron Nikolyan.

I forbindelse med åbningen har Victorias Pizza tilbud, som gælder frem til udgangen af januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Opfordring til de shopping-ivrige: Byt dine julegaver til vintervarer og hjælp butikkerne økonomisk

Fredericia

Butiksformand: Corona var den øjenåbner der skulle til - nu er det de fysiske butikkers tur

Annonce