Annonce
Trekantområdet

Ring og få en tid til at gå på populært loppemarked

Loppegården er organiseret i 18 kategorier fordelt over tre haller. Der kan være 20 grupper indenfor ad gangen - men ikke over 50 personer på én gang. Pressefoto
Lunderskov Y’s Men’s Club har åbnet for loppesalg, hvis man ringer på forhånd og tilmelder sig. Siden 1. oktober er der omsat for 30.000 kroner til kunder, der har været forbi individuelt i loppegården på Rolykkevej.
Annonce

Lunderskov: Normalt er der loppemarked fire gange om året på Loppegaarden, hvor omsætningen hver gang når cirka 50.000 kroner til det velgørende arbejde hos Y's Men i Lunderkov. Men på grund af corona-begræsningerne har de populære loppemarkeder på Rolykkevej været aflyst i år.

Nu begynder de frivillige Y's Men-folk at satse på tidsbestilling i stedet, så man simpelthen åbner loppemarkedet for et begrænset antal personer ad gangen. Kunderne skal ringe på forhånd for at melde sig til. Hvis man gerne vil ud og snuse blandet de mange loppefund, så vil der være tid hver lørdag mellem klokken 09-11 for alle, der har aftalt tid på forhånd.

- Vores lopper står fordelt i tre haller, så der er faktisk god plads til kunderne. Vi skal bare være sikre på, at vi kan styre det, så der ikke kommer for mange på én gang. Derfor skal man tilmelde sig, siger Bent Bechmann fra Lunderskov Y's Men's Club.

Han fortæller, at for at gøre det nemmere for kunderne, så er alle lopper blevet organiseret i 18 kategorier. Prismærkningen er også gjort enklere.

- Hele modellen er en mulighed, vi har, fordi vi selv råder over bygningerne. Vi kan lave en permanent ordning, der kan fungere sammen med de begrænsninger, vi har for tiden. Det er ikke en praktisk mulighed, hvis man laver nogle af de store loppemarkeder rundt omkring i kommunens sportshaller, siger Bent Bechmann.

Fra den 19. oktober vil de mange juleting, der er samlet i årets løb, i øvrigt være arrangeret i en særlig afdeling ude på Rolykkevej.

- Vi plejer at have en café, som desværre er nødt til at være lukket i disse tider. Den har vi indrettet som julestue i stedet, siger Bent Bechmann.

Annonce

Handlen er begyndt

Allerede den 1. oktober tog loppemarkedet fat på at modtage de første kunder siden nedlukningen. Efter samtaler over telefonen har man nemlig åbnet for de kunder, der ret præcist kan fortælle, hvad de gerne vil købe.

- Og den del fortsætter vi med. Hvis man ved, hvad man vil købe, og vi ved, at vi har det stående på hylderne, så kan man aftale et individuelt tidspunkt med os i løbet af ugen, siger Bent Bechmann.

Han oplyser, at de individuelle aftaler allerede har indbragt næsten 30.000 kroner siden 1. oktober.

- Vi har for eksempel haft en kunde fra Esbjerg, som skulle bruge en fladskærm og nogle højttalere, og en kunde i Tønder ville gerne købe en MTB-cykel. Vi har også solgt en masse møbler i teaktræ til en kunde fra Fyn, som kunne bruge det hele til at lave genbrugsmøbler af, siger Bent Bechmann.

Bestil et loppe-besøg

  • Man kan bestille et besøg på loppegården, Rolykkevej 4, hvis man ringer på enten mobil 2631 0686 eller 3028 2952.
  • Klubben indsamler fortsat lopper i containeren på genbrugspladsen i Lunderskov. Man kan også få afhentet lopper hver den sidste lørdag i måneden, når man aftaler på forhånd på 75555 8028. Lopper kan også stilles i skurer ved loppegården, hvor der er daglig vagt, der sikrer, at lopperne kommer indenfor.
  • Se også www.lunderskov.ysmen.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce